Alkalmi sminkek

Hordható elegancia

Egy szép smink nem magára hívja fel a figyelmet,
neked áll jól!

Sminkesként hiszek abban, hogy egy jó smink nem túl harsány, nem azért készül, hogy elfedje, aki vagy. Pont ellenkezőleg: kiemeli a stílusod, karaktered, az önkifejezésed része. Legyen szó bármilyen alkalomról, egy jó smink mindig képes a varázslatra: hangsúlyozza, amit kell, elrejti, amit szeretnénk, magabiztossá tesz – és egy határozott Nőnél nincs gyönyörűbb.

Az, hogy vacsoráról, színházról, koncertről, családi ünnepségről vagy épp másról van szó, persze már rajtad áll.

Sminkesként az én dolgom, hogy felmérjem, hogyan mutathatjuk meg a legjobb formád a smink segítségével. Megtalálom a színeket, technikát, amivel emlékezetessé teheted a pillanatot.

Gördíts le a részletekért!

A stílusomról

Milyen
sminkeket készítek?

Divatban, sminkben a „szép” és az „elegáns” mindenkinek mást és mást jelenthet. Ezzel a hétköznapokban nincs is semmi baj, de a vendég / sminkes kapcsolat itt kakukktojás: ahhoz, hogy elégedett legyél a végeredménnyel a tükörben, elengedhetetlen, hogy erről közös nyelvet beszéljünk. Összeszedtem, hogy számomra mi tartozik ebbe és mi nem bőrápolás // erősség // stílus tekintetében.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, mert ugyanúgy fontos, hogy megragadjuk a figyelmet. Akkor kérj nálam időpontot, ha sminkekben, gondolkodásmódban ezt keresed.

Erősen kontúrozott Insta smink? Nem engem keresel!

A megjelenés, akár a divat, lehet státusszimbólum is. Akad, aki akkor érzi jól magát a bőrében, ha azt a sminket ölti fel akár egyfajta álarcként, amit egy celebnél vagy influenszernél látott. Ide tartozhatnak sminkek pl. erős kontúrozással, vonásokat is elrejtő vastag alapozás, versenysminkeket megidéző harsány, kontrasztos színek, csillogás hétköznapi viseletként. Ezzel nincs is baj, hiszen a szép mindenkinek lehet más és más. Viszont sminkesként én egy teljesen más látásmódot képviselek, így ilyen sminkekhez érdemes másik szakembert választanod, olyat, akinek ez a világa.

Nincs jó smink egészséges bőr nélkül

Sminkesként vallom, hogy a szép smink óvja a bőrünket is. Így vendégemként nemcsak a technikák, színek miatt lehetsz nyugodt, arra is odafigyelek, hogy olyan gyártók termékeivel dolgozzak, amelyeknek fontos bőröd egészsége. Ezért használok például Vichy, Bioderma, La Roche Posay alapozókat, amikor csak tehetem, míg vendégemként ugyanezért nem kerülhet az arcodra mondjuk szilikonos primer.

Áraimról

Aktuális áraim

Alkalmi smink
10.000 Ft

Alkalmi smink szalagavatóra
10.000 Ft

Csillámmal készített smink: 12.000 Ft-

Tincses pilla
2.000 Ft

Erősebb színpadi smink
14.000 Ft

Soros pilla
2.500-4.500 Ft

Smink fotózásra, forgatásra - stúdióban
10.000 Ft

Helyszíni kiszállással, 3 óra rendelkezésre állási idővel 35.000 Ft- 3 főig, további rendelkezésre állás 6.500 Ft-/óra, további fők: 5.000 Ft- / smink

Smink fotózásra, forgatásra - stúdióban
10.000 Ft

Helyszíni kiszállással, 3 óra rendelkezésre állási idővel 35.000 Ft- 3 főig, további rendelkezésre állás 6.500 Ft-/óra, további fők: 5.000 Ft- / smink

Napidíj (8 óra)
6 főig 60.000 Ft-tól

További rendelkezésreállás 6.500 Ft- / óra

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Rendelj tőlem céges sminket!

Amennyiben üzleti sminkekben gyakorlott sminkest szeretnél, aki nem festi túl az ügyvezetőtöket, pontosan érkezik, dolgozott már ügynökségekkel, tudja hogyan lehet gond nélkül lebonyolítani nagyobb céges rendezvényeken is a smink-szekciót, várom megkeresésed!

Mindennapi sminkfortélyok:
e-book & videók otthoni sminkeléshez!