Barion Pixel

Esküvői sminkek

Emlékezetes, elegáns!

Esküvői smink a saját stílusodban: legyél elbűvölően elegáns a nagy napodon!

Egy letisztult, stílusodhoz igazodó smink nem ragyog túl a nagy napon. Elegáns, de csempészünk bele egy kis izgalmat is, hogy felejthetetlenné tegye megjelenésed, amikor igazán számít. Nem hivalkodó, nem festett, kiemeli a nőiességed. Felerősíti a szépséged úgy, hogy közben önmagad maradsz. A titok abban áll, hogy időt szánok a megismerésedre, így a személyiségedhez, arcodhoz alakított egyedi sminket készítek.

Ez jelenti a kulcsát a hibátlan esküvői sminknek, ami összhangban van Veled, amiben megvan a figyelem a Nő iránt, aki vagy. Hogy ez megvalósuljon, a smink készítése során a te feladatod, hogy mesélj a menyasszonyi és menyecske ruha, frizura, csokor, helyszín és dekoráció választásodról. Nekem sminkesként pedig az, hogy figyeljek, és az arcodhoz igazodva elkészítsem azt a sminket, ami mindezzel harmonizál.

Úgy érzed, ezt az elegáns szépséget keresed a pillanathoz? Olyan szakembert szeretnél az esküvődön, aki képes a kavarodásban is egy kis nyugalmat teremteni, biztatni vagy segíteni? Írj, örömmel egyeztetek veled!

Csak professzionális sminktermékeket használok. Így a sminked biztosan állja majd a gratulációk rohamát, valamint a puszikat, örömkönnyeket, amivel mindez jár.

Gördíts le a részletekért!

Megkeresés előtt:

Tudnivalók a bejelentkezés és időpontfoglalás kapcsán

A jó szépítő szolgáltatókat az esküvői főszezon hónapjaira (május-szeptember) hamar elkapkodják. Érdemes fél-egy évvel korábban foglalnod, ha nem akarsz lemaradni! Ekkor még nehéz konkrét időpontot mondani a megkereséskor, viszont ennek hiányában nem tudsz majd dátumot foglalni (ha nem egész napra foglalsz, össze kell hangolni azt az adott nap további munkáival, ez pedig csak időponttal megy). Az egyik megoldás, ha bizonytalan vagy a pontos dátumban / kezdésben: kérd 8 órában (napidíj) a sminket, így csak neked tartom fenn a napot, akár egy évre előre is! A másik, hogy a sminkedet a stúdiómban készítteted. Ennek két előnye is van: az egyik, hogy így a családi nyüzsgéstől távol, nyugodt környezetben készülődhetsz. Lesz egy kis időd aznap magadra / a dolgokat átgondolni. A másik, hogy így már egy fővel is bekerülhetsz a naptáramba. Lefixáljuk a kezdést, leszerződünk 90 perces időtartammal, a próba után várlak a megbeszélt időpontban, és készítem a sminket a nagy napodhoz.

Kiszállást Budapesten belül menyasszony plusz három fő esetén vállalok. Ha vendégsminkek esetén nehéz összegyűjteni plusz 3 főt, akkor ezek rendelkezésre állással kiválthatóak. Pl. Menyasszony + 2 vendég sminkelése + 1 óra rendelkezésre állás. Ez árban nem jelent különbséget.

Foglalni csak próbasmink készítése mellett, aláírt szerződés és foglaló befizetése mellett tudsz majd. Ennek oka, hogy a neve dacára a menyasszonyi próbasmink nem próbálgatásról szól, hanem itt alakítjuk a sminket a stílusodra, igazítjuk azt a megjelenésed részévé. A fotón látott sminkjeim azért mutatnak jól, tűnnek szépnek, mert így készülnek. Ennek része az is, hogy praktikus tanácsokkal felkészítelek az esküvő napjának teendőire a sminkkel kapcsolatban, és azon is túl. Szerződésre pedig azért van mindig szükség, mert mindkét felet védi.

Gördíts le a további tudnivalókért!

Praktikus tudnivalók

Miért éri meg napidíjjal kérned a sminkesed?

Ebben az esetben egy helyen szépül a menyasszony, az örömanyák, a koszorúslányok. Ez egy kényelmes megoldás mindenkinek, hiszen a vendégeknek sem kell külön gondoskodniuk a sminkről, és a végeredmény is biztosan összhangban lesz. Így nem fordulhat elő, hogy valamelyik koszorúslány sminkje a menyasszonyénál is hangsúlyosabbra sikerül.

Ilyenkor egy nap csak egy esküvőre koncentrálok, végig ott vagyok a helyszínen. Ha a reggeli fotózást követően később van a ceremónia, amennyiben szükséges, felfrissítem a sminked. Így, ha bármivel kapcsolatban csúszás lenne (fodrász, ruha, csokor, akármi, ami miatt végül a sminkkel is később kezdünk), akkor sincs probléma, nem vár rám egy másik helyszínen további menyasszony. Amennyiben szükséges, segítek az öltözködésben, tanácsokat adok. Például mire figyelj, hogyan óvhatod meg a sminket, mit egyél-igyál, hogy elkerüljünk egy kellemetlen ájulást.

Mitől más egy esküvői smink, mint egy alkalmi?

Az esküvődre készülő sminknek többet kell majd kibírnia, mint egy munkába gyorsan feldobott vagy egy vacsorához készített alkalmi változatnak. Örömkönnyek, izgulás miatti verejtékcseppek, gratulációk, puszik özöne…  Plusz nemcsak élőben kell jól mutatnia, a fotókon is. Ehhez több rétegben viszek fel tartós anyagokat a smink készítése során, ezeknek hagynunk kell száradási időt, az elkészítés is körültekintőbb, lassabb. Tanácsolják bármilyen „tuti csoportban”, sose mondd azt a sminkesednek, hogy csak alkalmi sminkre van szükséged. Nem úgy fog állni, megfolyhat, kár kockáztatnod a pillanatot. Ráadásul, a menyasszonyi ruhákhoz hasonlóan a sminkben is vannak trendek, amelyekre érdemes ügyelni, majd ezeket tudni kell technikailag az arcodhoz- és szemformádhoz igazítani. Gyakorlott kézre és megbízható szépérzékre lesz szüksged.

Ilyen sminket készíttetnél a nagy napra?

Írj megkeresést!

Ismerkedj meg stílusommal a kedvenc fotóim és egy videó segítségével!

Esküvői
árlistám

Ajánlatkérés előtt kérlek, olvasd el a részleteket a bejelentkezés, kiszállás, díjszabások kapcsán! FONTOS: csak olyan estben vállalom esküvői smink készítését, ha tudod, hogy engem szeretnél sminkesnek az alkalomra. Amennyiben több máshol készülő próba alapján utólag döntenél, hogy ki legyen az esküvői sminkesed, sajnos nem tudom vállalni a felkérést, mert tervezhetetlenné teszi a foglalásokat. Köszönöm a megértésed!

 • Esküvői kiszállás

  Esküvői sminkszolgáltatások kiszállással megadott helyszínen
 • Bruttó árak

  Budapesten kívüli kiszállást nem vállalok!

 • Kiszállási díj Budapesten 5-15.000 Ft-, Napidíj esetén díjtalan – Budapest területén, egy helyszínen.

 • Kiszállás: kilométerdíj+ kiszállási óradíj

 • Menyasszonyi próba CSAK menyasszonyi smink vásárlása mellett foglalható! Próba tincses pilla nélkül: 24.000 Ft- / Próbasmink tincses pillával: 27.000 Ft- / smink

 • Menyasszonyi smink tincses pilla nélkül kiszállással: 39.000 Ft- + PLUSZ a kiszállási DÍJ!/ tincses pillával 42.000 Ft- PLUSZ a kiszállási DÍJ!

 • Vendégek alkalmi sminkje kiszállással: 18.000 Ft- / fő, tincses pilla 3.000 Ft-

 • Vőlegény smink: 5.000 Ft-

― Lefoglalom a sminkem!
Az ideális ajánlat
 • Készülődj nálam

  A stúdiómban igénybe vehető sminkszolgáltatások
 • Bruttó árak

  Kedvezőbb árak, egy szusszanásnyi nyugalom a nap eseményei előtt = stúdió 🙂

 • Menyasszonyi próba CSAK menyasszonyi smink vásárlása mellett foglalható! Tincses pilla nélkül: 24.000 Ft- / smink tincses pillával: 27.000 Ft- / smink

 • Menyasszonyi smink tincses pilla nélkül: 31.500 Ft- / tincses pillával 34.500 Ft-

 • Vőlegény smink: 5.000 Ft-

 • Vendégek alkalmi sminkje: 18.000 Ft- / fő, tincses pilla 3.000 Ft-

― Lefoglalom a sminkem!
 • A nap rólad szól!

  Sminkes szolgáltatások kényelmesen, napidíjjal a nagy napon
 • Bruttó árak

  Napidíjas sminkes szolgáltatás 8 órás, vagy akár hosszabb rendelkezésre állással

 • Esküvői napidíj (8 óra): 140.000 Ft-tól

 • Menyasszonyi smink tincses pillával + vőlegény smink + 5 fő sminkje: 140.000 Ft-

 • További sminkek // további órák: 10.000 Ft-

 • Pilla a vendégeknek: 3.000 Ft- / fő

― Lefoglalom a sminkem!
Nézz bele!

Mire figyelj az esküvői sminknél?

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Válaszd az elegáns sminkeket!

Amennyiben ilyen stílusban szeretnél sminket az esküvődre, gyakorlott kézre bíznád a feladatot, hogy semmi miatt ne kelljen aggódnod ezen a téren a Nagy Napon, írj megkeresést!