Barion Pixel

Rólam

Rólam

Az ecset mögött

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem a MASK Sminkiskolában, ahol Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Kizárólag professzionális anyagokkal dolgozom: Atelier, Ben Nye, Kryolan, M.A.C, Paris Berlin.

A stílusomról

Milyen
sminkeket készítek?

Divatban, sminkben a „szép” és az „elegáns” mindenkinek mást és mást jelenthet. Ezzel a hétköznapokban nincs is semmi baj, de a vendég / sminkes kapcsolat itt kakukktojás: ahhoz, hogy elégedett legyél a végeredménnyel a tükörben, elengedhetetlen, hogy erről közös nyelvet beszéljünk. Összeszedtem, hogy számomra mi tartozik ebbe és mi nem bőrápolás // erősség // stílus tekintetében.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, mert ugyanúgy fontos, hogy megragadjuk a figyelmet. Akkor kérj nálam időpontot, ha sminkekben, gondolkodásmódban ezt keresed.

Erősen kontúrozott Insta smink? Nem engem keresel!

A megjelenés, akár a divat, lehet státusszimbólum is. Akad, aki akkor érzi jól magát a bőrében, ha azt a sminket ölti fel akár egyfajta álarcként, amit egy celebnél vagy influenszernél látott. Ide tartozhatnak sminkek pl. erős kontúrozással, vonásokat is elrejtő vastag alapozás, versenysminkeket megidéző harsány, kontrasztos színek, csillogás hétköznapi viseletként. Ezzel nincs is baj, hiszen a szép mindenkinek lehet más és más. Viszont sminkesként én egy teljesen más látásmódot képviselek, így ilyen sminkekhez érdemes másik szakembert választanod, olyat, akinek ez a világa.

Nincs jó smink egészséges bőr nélkül

Sminkesként vallom, hogy a szép smink óvja a bőrünket is. Így vendégemként nemcsak a technikák, színek miatt lehetsz nyugodt, arra is odafigyelek, hogy olyan gyártók termékeivel dolgozzak, amelyeknek fontos bőröd egészsége. Ezért használok például Vichy, Bioderma, La Roche Posay alapozókat, amikor csak tehetem, míg vendégemként ugyanezért nem kerülhet az arcodra mondjuk szilikonos primer.

Vélemények

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Mindennapi sminkfortélyok:
e-book & videók otthoni sminkeléshez!