Barion Pixel

Üzleti smink

Smink céges célokért!

Sminkek cégeknek: sminkek businessfotókhoz, minitanácsadások székhelyen, ajándékutalványok

Legyen szó üzleti- vagy portréfotózásokról, csapatépítő eseményről, vállalati ismertetőanyagokba készített képekről, a jó fotók nélkülözhetetlenek lesznek, ha pedig arcot fotózunk, épp ilyen lényegessé válik a smink is. Egyrészt, mert munkatársaink megjelenését összekötik majd cégünkkel, így kihat a megítélésünkre. Másrészt pedig azért, mert a sminknek speciális elvárásoknak kell megfelelnie, ha az fotóra vagy épp videóra készül. Mindenképpen érdemes erre odafigyelni.

Az évek során dolgoztam már kis- nagy és multinacionális vállalatoknak ilyen téren, valamint sminkeltem több reklámkampányhoz is ügynökségek csapatait erősítve. Épp ezért tudom, a jó smink titka ilyenkor az arányokban van: egy picivel hangsúlyosabb, mert a fotó levesz az erősségből, de ez mindig alkalmazkodik az üzleti elvárásokhoz. Nem teszi festetté azt, akinek készül, de kellő határozottságot biztosít.

Plusz: a készítése során mindig ügyelni kell az időkeretre, hogy ne tartsuk fel a munkát, mert egy ügynökség ideje éppúgy aranyat ér, mint a megbízóé!

Gördíts le a részletekért!

Milyen árakon dolgozom?

Tudnivalók

Eddigi elégedett partnerek:

Egis, Unilever, AbbVie, Telekom, Michelin, Próbakő Kommunikáció, Smartfilm, Nogucci

Rendelkezésre állás:

Minimálisan 3 óra rendelkezésre állással 60.000 Ft-tól.

Áraimról:

Nagyságrendileg 15.000 Ft- / óra díjtól a minimális rendelkezésre állás felett. Céges sminktanácsadások esetében egyedi árak az elgondolásokhoz igazítva, akár mennyiségi kedvezménnyel!

Motivációs ajándék

Közönségkedvenc céges ajándék nőknek

A jól készített, szép smink elválaszthatatlan az egészséges bőrtől, így a megjelenés, azon keresztül pedig az önbizalom szerves része. Sminkelést vagy épp ahhoz kapcsolódó oktatást adni ezért mindig figyelmes ajándék. Pontosan ezt az üzenetet közvetíti a tapasztalatok szerint is, ha vállalati programként, utalványként kapják azt a megajándékozottak.

Az évek során több nagyvállalatnál tartottam már egész napos mini-tanácsadásokat, ahol általában kettesével, 1-2 órán át foglalkoztunk a személyre szabott sminktitkokkal. Minden esetben nagyon népszerű volt a program, amit hasonlóan lelkes visszajelzések követtek. Amennyiben céges ajándékról van szó, komplett sminktanácsadások vásárlásáról is tudunk egyeztetni, amelyeket nyomdai minőségben készített ajándékutalványokkal, ajándéktáskában adok át.

A vásárlásra a megrendelés függvényében vonatkozhat mennyiségi kedvezmény is. Beváltás a stúdiómban a vásárlást követő féléves időtartamban, előre egyeztetett időpontokban.

Pontos árakért, megrendelésért használd a gombbal elérhető űrlapom!

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Rendelj tőlem céges sminket!

Amennyiben üzleti sminkekben gyakorlott sminkest szeretnél, aki nem festi túl az ügyvezetőtöket, pontosan érkezik, dolgozott már ügynökségekkel, tudja hogyan lehet gond nélkül lebonyolítani nagyobb céges rendezvényeken is a smink-szekciót, várom megkeresésed!