Barion Pixel

Egyéni sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Tanulj a nőies, elegáns sminkekről személyre szabva!

Egy jó smink több mint az alapozód, korrektorod, szemhéjpúdereid, rúzsod összessége. Meghatározza a tekinteted, így központi elemét adja megjelenésednek. Épp ezért fontos, hogy úgy készítsd, ahogy az a te arcodhoz illik. Ne legyen túl harsány, ne keltsen festett hatást, de mégis adja meg WOW élményt, amikor megpillantanak.

Mit adhat neked egy szép smink?

Extra önbizalmat az üde nappali sminkek segítségével a hétköznapok során.

Felejthetetlen belépőt az alkalmi sminkek fogásaival a nap végén randihoz, vacsorához, családi programokhoz.

Mi szükséges hozzá?

Az, hogy tudd, neked mi áll jól, stílusodhoz, arcodhoz igazítva milyen technikákkal, milyen színekkel érheted el azt a végeredményt, aminek örülsz, ha a tükörbe pillantasz.

Ezt adják meg egyéni sminktanácsadásaim! 

Élethelyzetedhez, céljaidhoz igazodva 4, 7, 10 vagy épp 16 órában az elképzeléseidnek megfelelően.

9 hónapos beváltási idővel a vásárlás után!

Gördíts le a részletekért!

Meglepetések

Villámakció a Kuponnapos sminktermék-áradat leküzdéséhez! 04.21-ig!

Ha úgy érzed elöntötték a lakásodat a sminktermékek és a vásárlási láz múlásával ez egyre kevésbé tűnik jó ötletnek, van megoldás!

Változtasd a nyűgöt haszonná Egyéni sminktanácsadással vagy Sminkes oktatóvideóim vagy ebookom segítségével!

Klassz csajos program, ráadásul tudni fogod hogyan készíts igényes, nőiesen elegáns sminkeket az új szerzeményeid segítségével!

📢 Most a segítség egy hétig szuper akcióban érkezik! Nemcsak otthoni sminkekhez, de kozmetikusoknak és sminkeseknek is 😉

-40% minden Digitális tananyagom árából – Sminkes ebook vagy oktatóvideók

+1 óra Ajándék Gyakorlóalkalom minden személyes sminktanácsadásomhoz!

Részeltek az egyes aloldalakon!

Kipróbálod?

Ne hezitálj!

De nincs időd rá?

Jó technikával a sminkelés nem az értékes időd ellensége!

Megannyi vezető beosztású nőtől kérdeztem meg, mi tartotta vissza őket attól, hogy beiratkozzanak egy ilyen oktatásra. Valahogy mindig vissza-visszatértünk  az időhiányra. Sosem szánták rá magukat, hogy a sminkekkel foglalkozzanak. Hiszen, amit muszáj, azt reggel pár perc alatt azért maguk is megoldották, a többiről pedig úgy gondolták, nem fér bele a napba. Ismerős? Akkor jobb, ha tudod: az idő csak akkor a sminked ellensége, ha nem tudod, mit és hogyan kell hatékonyan használnod.

Extra magabiztosság, több szabadidő, szebb sminkek: csak egy kis tanulás kell hozzá!

Egy jó sminktanácsadás után:

 • Nem kell hallgatnod otthon, hogy „Minek vettél ennyi sminkcuccot, ha nem is tudod használni?!”
 • Nem liheg a nyakadban a párod a tükör előtt, hogy „Mikor indulunk már, légyszi siessünk, elkésünk!” – hiszen tudod, mit csinálsz, így tervezni is tudsz a sminked elkészítésével.
 • Nem piszkálnak majd többet a társaságban, hogy „Mindig rád kell várni.”
 • Nincs több üzenet, hogy „Elindultál már?!”.
 • Többé nem kell aggódnod, hogy „Vajon jól áll, nem lett foltos? Istenem, azt sem tudom mit csináltam!”

Kipróbálod?

Sminktanácsadások

Az órák felépítése

A Sminktanácsadások  4 órás alapozó sminktanácsadással, a Reggeli trükkökkel kezdődnek. Az itt megszerzett tudásra pedig 3 órás további blokkokban építhetjük rá mindazt, ami az alkalmi, színátmenetes, füstös vagy épp élénkszájas sminkek készítésével kapcsolatban érdekel. A végső óraszám annak megfelelően áll össze, hogy hány alkalmi sminktechnikát tanulnál meg.

Így találsz 7 órás és 10 órás tanácsadást is. A Mindig WOW! tudáscsomagommal minden részterületet érintünk, ami az otthoni sminkeléshez lényeges. Utóbbi 16 órában vezet végig a sminkelés tudnivalóin.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Lehel tértől: Taksony utca 7.

A tanácsadásokról részletesen

Mitől több nálam
egy sminktanácsadás?

Ami plusz

Nem tucatoktatást tartok

Ugye számodra is a legfontosabb, hogy egy sminktanácsadáson olyan sminkekről tanulj, amelyek Neked állnak jól? Ez csoportban, egy „univerzális, bárkinek jól áll” megoldást követve nem működik. Épp ezért nálam Te vagy a középpontban, a te stílusod, igényeid. Komolyan veszem a sminkelést és Téged. Egy, maximum két fővel tartok órákat, utóbbit is csak abban az esetben, ha ismeritek egymást. Így mindent biztosan hozzád igazíthatunk.

Használható tudást adok át

Gondolom lényeges, hogy olyan tudást szerezz meg, amit nélkülem is használni tudsz. Épp ezért a tanfolyamokon – legyen szó nappali, alkalmi vagy füstös sminkről -, nem egyetlen, kőbe vésett smink színeit és lépéseit tanuljuk meg, hanem átfogó tudást sajátíthatsz el. Olyan fogásokat, amikkel könnyedén készítheted el a sminket, amivel örömmel és magabiztosan lépsz ki az utcára. Ezekre építve nemcsak szép, de könnyen átalakítható lesz a sminked az alkalom vagy épp a ruhád színe szerint.

Érthető, tesztelt tananyag

Félsz, hogy neked ez nem fog menni? Ne aggódj, kellő gyakorlással minden orvosolható! Nemcsak elmesélek valamit, a kurzusok garantált tudást adnak. A tananyagot, a lépéseket olyan nők segítségével kísérleteztem ki, akik sosem sminkelték magukat, semmit nem tudtak a szépségápolási termékekről, mégis működött az oktatás, úgyhogy neked sincs semmi félnivalód

Részletes jegyzetet kapsz

Az oktatáshoz kapsz egy kinyomtatott segédanyagot a legfontosabb tudnivalókkal, de minden apró részletet ugyanúgy felírunk a közös gyakorlás során is, ez a jegyzet a későbbiekben hidd el, kincset ér!

Segítek átnézni a nesszeszered

Nagyon fontos, hogy átnézzük a sminkeléshez használt termékeidet, és abból, ami használható, azt beépítjük az oktatásba. A szép sminkhez nem egyetlen „csodagyártó” készítményei vezetnek el, számos nagyon jó sminkmárka van, és ezek kollekcióiból is lapulhatnak a táskádban darabok, érdemes őket kombinálni. Én egyetlen gyártó felé sem vagyok elköteleződve, így nem vagyok érdekelt abban, hogy bármit rád erőltessek. Ha minőségi szempontok miatt valamin változtatni kell, akkor szólok, de feleslegesen nem költjük a pénzed.

Órafajták

Reggeli trükkök
4 órás alapozó sminktanácsadás
- 54.000 Ft-

A 4 órás sminktanácsadás keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned.

Less be a tanácsadásra:

Alkalmi sminkpraktikák
7 órás egyéni sminktanácsadások
- 94.000 Ft-

A 7 órás sminktanácsadáson az alapozó oktatáson megkezdett utat folytatjuk. Itt a stílusodhoz, személyiségedhez igazított alkalmi smink lépéseit tanulod meg a nappali smink technikái után. Amennyiben szeretnéd ha te lennél a főszereplője az estédnek és nem a sminked, szeretnél elegáns WOW hatást a pillanathoz, ideális ez a tanácsadás. Átnézzük a legfontosabb tudnivalókat a szemhéjpúderekről, elsajátítod a szép ceruzahasználat és satírozás technikáit. A 4 órás alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Az alkalmi smink technikák közül 1-et választhatsz ki az oktatáshoz, amelyről tanulni szeretnél. Ezt a bejelentkezéskor átbeszéljük, fixáljuk.

Amiből választhatsz:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Sminkjeimből:

Elegancia fortélyai
10 órás sminktanácsadás csomagok
– 135.000 Ft-

A 10 órás oktatási csomagomat választva (4+3+3 óra) az elgondolásaid szerint akár többet is elsajátíthatsz az alkalmi sminkkészítési technikákból az alapok és a nappali smink készítése után. Így mindig emlékezetes lehet a megjelenésed a fontos pillanatokban.  Lehetőség van arra is, hogy a 7. órát követően közösen átbeszéljük, hogy a stílusodhoz, arckarakteredhez igazodva mit lenne érdemes megtanulnod az utolsó 3 órán.

Alkalmi sminkek, amelyekből a 10 órás tanácsadáson 2-őt választhatsz a nappali sminken túl:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Mindig WOW! – a teljes otthoni sminkes tudásanyag 16 órában
– 216.000 Ft-

A legnagyobb otthoni smink-tudáscsomag azt adja, amit ígér. Az elvégzése után minden, a stílusodhoz igazított fortély a rendelkezésedre áll majd, hogy a sminkeddel olyan hatást válts ki másokból, amilyet terveztél. Legyen ez épp elegáns, csábító, visszafogott, önbizalomteli szakmai megjelenés vagy csak egy fotóképes arc 15 perc alatt a nyaralásod során.

Állandó ajándék: a legnagyobb sminkoktatásomat választva tiéd INGYEN az Otthoni Sminkpraktikák 9 részes videós oktatóanyagom is!

Ezekről az alkalmi sminkekről mind tanulunk a legnagyobb tanácsadáson:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

További sminkek:

Nézz bele!

Milyen egy sminktanácsadás?

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy egyéni sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban. Oktatások zavaró csoport nélkül.