Barion Pixel
Otthoni sminkelés

Csoportos Elegáns Sminkfortélyok: az élmény közös, a smink személyre szabott!

4 fős csoportok, elegáns sminkek, csajos program, ami feltölti a lelked. Az elegáns sminkek személyre szabott készítését a folytatásban már csoportban is elsajátíthatod a stúdiómban. A tudás egyedi, de a programot közös élménnyé teheted barátnőiddel, akikkel előre egyeztetett időpontban tudtok nálam csoportos sminkórán részt venni a stúdiómban.

Komplett tudásanyag az otthoni sminkelésről kezdőknek és haladóknak két óratípusra bontva.

Gördíts le a részletekért!

Meglepetések

Villámakció a Kuponnapos sminktermék-áradat leküzdéséhez! 04.21-ig!

Ha úgy érzed elöntötték a lakásodat a sminktermékek és a vásárlási láz múlásával ez egyre kevésbé tűnik jó ötletnek, van megoldás!

Változtasd a nyűgöt haszonná Egyéni sminktanácsadással vagy Sminkes oktatóvideóim vagy ebookom segítségével!

Klassz csajos program, ráadásul tudni fogod hogyan készíts igényes, nőiesen elegáns sminkeket az új szerzeményeid segítségével!

📢 Most a segítség egy hétig szuper akcióban érkezik! Nemcsak otthoni sminkekhez, de kozmetikusoknak és sminkeseknek is 😉

-40% minden Digitális tananyagom árából – Sminkes ebook vagy oktatóvideók

+1 óra Ajándék Gyakorlóalkalom minden személyes sminktanácsadásomhoz!

Részeltek az egyes aloldalakon!

Kipróbálod?

Mi vár rád?

Az elegancia a szépség intelligenciája

Milyen sminkekről tanulsz majd a csoportos órákon?

Természetesen a tőlem megszokott intelligens szépséget sugárzó elegáns sminkeké lesz a főszerep.

Egy elegáns, önazonos sminkkel ugyanis:

Észrevétlenül válhat a nap főszereplőjévé a szépséged.

Meglesz a Wow-hatás a megjelenéseddel egy fontos pillanatban.

Magabiztosságot sugárzó lehet a tekinteted a munkahelyeden.

A csoportos órán ehhez vesszük át az elméleti alapokat, átbeszéljük a bevált márkákat, segítek, hogy rögzüljön minden mozdulat és technika. A sminket így otthon is sikeresen készíted majd el.

Kipróbálod?

Sminktanácsadások

Az órák felépítése

Az Elegáns Sminkfortélyok csoportos sminktanácsadásai 5 és fél órás időtartamot fednek le. Az érkezés után hagyunk időt az ismerkedésre, megbeszéljük részletesen, hogy milyen céljaitok vannak a sminkelésben. Átnézzük a nesszeszereiteket, átbeszéljük az elméleti tudnivalókat és a termékválasztás szempontjait. Majd irányított formában nekilátunk a sminkelésnek.

Az oktatásba 20 perces szünetet illesztünk így a szigorúan az oktatásra fordított időkeret 5 óra.

Az alkalmi sminkekre kihegyezett alkalmakon nem beszéljük át az alapokat és a termékválasztás szempontjait (például alapozóválasztás), hogy legyen elegendő időnk az összetett sminktechnikák megismerésére és kigyakorlására.

Mitől nyújt számodra többet, ha nálam iratkozol be sminkoktatásra?

Bőséges sminktermék készletet tartok minden árkategóriából: kísérletezhetsz M.A.C, Estée Lauder, Dior, Shiseido alapozókkal, Clinique és Kryolan termékekkel, olyan rúzsokkal és szemhéjpúder palettákkal tanulhatsz, amit a vendégeimre is használok – Chanel, Pat McGrath, Anastasia Beverly Hills, Natasha Denona, M.A.C, Jeffree Star, Juvia’s Place. Olyan, mintha szabadon garázdálkodhatnál egy sminkboltban, csak itt nem viheted haza a termékeket.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Lehel tértől: Taksony utca 7.

A tanácsadásokról részletesen

Órafajták

Milyen csoportos sminktanácsadások várnak
elegáns sminkekkel?

Az Elegáns Sminkfortélyok csoportos sminkórák tehát félúton vannak a magánórák és az iskolai oktatás között. Segítek kijavítani az otthoni sminkelési rutinod rossz megszokásait, szemformához igazítjuk a teendőket és megtanítalak a termékválasztás kincset érő szempontjaira is.

A csoportos órák 2 külön tematikával indulnak:

  • Nappali sminkek 34.000 Ft/fő
  • Alkalmi sminkek 34.000 Ft/fő

Akkor is beiratkozhatsz ilyen csoportos órára, ha nem nálam tanultad a sminkelési alapokat, azonban fontos tudnod: az alkalmi sminkekről szóló órákon nem térünk ki külön az alapvetésekre. Amennyiben a helyszínen derül ki, hogy elengedhetetlen hogy ezeket is rendbe tegyük, akkor lehetőséged van ehhez magánórát vásárolnod kiegészítésként. Amennyiben nálam tanultad a sminkelési alapokat is, természetesen nem lehet ilyen probléma! 😉

Termékbemutató helyett gyakorlatorientált és használható tudást kapsz az elegáns nappali és alkalmi sminkek világában.

Kezdőként iránymutatást kapsz a sminkelés legnagyobb mumusának kivédéséhez: az alapozó kiválasztásához.

Az alapozó oktatáson szakmai szemmel átnézem a sminkes termékeidet.

Segítek kiválogatni, hogy mi az, ami jó, mi az amit cserélni kell. Egy csoportos órán ráadásul akár egyből ki is tudod cserélni a többiekkel a felesleges termékeket.

Itt sem egyensminkek készülnek.

Lesz időd külön gyakorolni a saját magadra szabott sminket, aminek a készítésében személyesen nyújtok segítséget.

Baráti társaságként előre egyeztetett időpontban bármikor tudsz időpontot foglalni 4 fővel.

Csoportos óra minimum 3 fő jelentkezése esetén indul!

A csoportos sminktanácsadás ára:

34.000 Ft/fő

Less be egy csoportos órára:

A végeredmény, amiért megéri:

Sminkjeimből:

Mitől több nálam
egy sminktanácsadás?

Ami plusz

Nem tucatoktatást tartok

Ugye számodra is a legfontosabb, hogy egy sminktanácsadáson olyan sminkekről tanulj, amelyek Neked állnak jól? Ez csoportban, egy „univerzális, bárkinek jól áll” megoldást követve nem működik. Épp ezért nálam Te vagy a középpontban, a te stílusod, igényeid. Komolyan veszem a sminkelést és Téged. Egy, maximum két fővel tartok órákat, utóbbit is csak abban az esetben, ha ismeritek egymást. Így mindent biztosan hozzád igazíthatunk.

Használható tudást adok át

Gondolom lényeges, hogy olyan tudást szerezz meg, amit nélkülem is használni tudsz. Épp ezért a tanfolyamokon – legyen szó nappali, alkalmi vagy füstös sminkről -, nem egyetlen, kőbe vésett smink színeit és lépéseit tanuljuk meg, hanem átfogó tudást sajátíthatsz el. Olyan fogásokat, amikkel könnyedén készítheted el a sminket, amivel örömmel és magabiztosan lépsz ki az utcára. Ezekre építve nemcsak szép, de könnyen átalakítható lesz a sminked az alkalom vagy épp a ruhád színe szerint.

Érthető, tesztelt tananyag

Félsz, hogy neked ez nem fog menni? Ne aggódj, kellő gyakorlással minden orvosolható! Nemcsak elmesélek valamit, a kurzusok garantált tudást adnak. A tananyagot, a lépéseket olyan nők segítségével kísérleteztem ki, akik sosem sminkelték magukat, semmit nem tudtak a szépségápolási termékekről, mégis működött az oktatás, úgyhogy neked sincs semmi félnivalód

Részletes jegyzetet kapsz

Az oktatáshoz kapsz egy kinyomtatott segédanyagot a legfontosabb tudnivalókkal, de minden apró részletet ugyanúgy felírunk a közös gyakorlás során is, ez a jegyzet a későbbiekben hidd el, kincset ér!

Segítek átnézni a nesszeszered

Nagyon fontos, hogy átnézzük a sminkeléshez használt termékeidet, és abból, ami használható, azt beépítjük az oktatásba. A szép sminkhez nem egyetlen „csodagyártó” készítményei vezetnek el, számos nagyon jó sminkmárka van, és ezek kollekcióiból is lapulhatnak a táskádban darabok, érdemes őket kombinálni. Én egyetlen gyártó felé sem vagyok elköteleződve, így nem vagyok érdekelt abban, hogy bármit rád erőltessek. Ha minőségi szempontok miatt valamin változtatni kell, akkor szólok, de feleslegesen nem költjük a pénzed.

Nézz bele!

Milyen egy sminktanácsadás?

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy csoportos sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban.