Barion Pixel

Ajándékozz sminktanácsadást!

Figyelmesség

Sminktanácsadások 🎁 névre szóló ajándékutalvánnyal

Nőknek szóló figyelmes ajándékot keresel, ami kifejezi a szépsége iránti rajongásod, a törődést? Az egyéni sminktanácsadásokkal megtaláltad!

Felhőtlen énidő szép ajándékkártyába zárva. Elegáns, személyre szabott sminkekkel, amik nem elfedik, túlragyogják, hanem még szebbé teszik, aki fontos neked! Ezt adják meg egyéni sminktanácsadásaim.

Az elgondolásoknak megfelelően 4, 7, 10 vagy 16 órában, végigjárva a nappali sminkektől az alkalmi változatokig mindent a sminkelésről.

Érthetően, követhetően, nyomtatott jegyzettel, online konzultációs lehetőségekkel.

Figyelmes ajándék Neki, rohangálástól, sorban állástól mentes vásárlás Neked! Kortól függetlenül jó meglepetés barátnődnek, feleségednek, lányodnak vagy épp anyukádnak.

A stúdióm Budapesten a XIII. kerületben található.

Adj szépséget ajándékba!

9 HÓNAPOS BEVÁLTÁSSAL A VÁSÁRLÁS UTÁN!

Extra hosszan, 9 hónapig jelentkezhet be a tanácsadásra megajándékozottad. Szabadon, amikor üres időpont áll rendelkezésre a naptáramban az oktatáshoz.

Gördíts le a részletekért!

Extra Meglepetések

🎄 Adj törődést elegáns sminkekkel karácsonyra

🎁✨Karácsonyi akció december 4-14 között:

Minden 4 órás egyéni és 5 órás páros sminktanácsadáshoz: ajándék Az elegáns nő sminktitkai e-bookom.

Az Ajándék Értéke: 10.990 Ft-

A 7 órás egyéni sminktanácsadáshoz és a 9 órás páros sminktanácsadásokhoz: ajándék az Elegáns Otthoni sminkpraktikák oktató-videó csomagom.

Az Ajándék Értéke: 14.990 Ft-

Minden ennél nagyobb sminktanácsadáshoz (10 órás egyénitől felfelé) a két ajándék együtt jár!

Az Ajándékok együttes értéke: 25.980 Ft-

Az elegáns smink feltöltődés a léleknek!

Lepd meg vele szeretteidet karácsonyra!

A tanácsadásokról részletesen

A tanácsadásokról

Az órák felépítése

Az ajándékozható sminktanácsadások a következőképpen épülnek fel:

 • A sort a 4 órás alapozó sminktanácsadás, a Reggeli trükkök nyitja

Ez az üde nappali / munkába járós sminkek készítésével foglalkozik.

Az itt megszerzett tudásra pedig 3 órás további blokkokban építhetjük rá mindazt, ami az alkalmi, színátmenetes, füstös vagy épp élénkszájas sminkek készítésével kapcsolatban érdekelheti megajándékozottadat A végső óraszám annak megfelelően áll össze, hogy hány alkalmi sminktechnikát választunk az alapozó tanácsadáson túl.

 • Vásárolhatsz 7 órás  elegáns smink készítésével bővített oktatást  – Alkalmi sminkpraktikák csomag.
 • Van 10 órás átfogóbb tanuláshoz ideális  nagycsomagom is –  ez az Elegancia fortélyai.
 • Természetesen kedvedre bővítheted a megtanulható sminktémák sorát. 16 órás Mindig WOW! csomagomban minden olyan sminktechnika elsajátítása ott van, ami az otthoni sminkkészítésénél lényeges.

Kényelmes fizetés, ajándékkártya, rugalmas bejelentkezés

Kényelmesen bankkártyával vagy utalással is fizethetsz, a tanfolyamok esetében lehetőség van azok kezdését, előreegyeztetést követően hétvégére vagy munka utánra időzíteni. Az ajándékba szánt sminktanácsadások névre szóló ajándékutalvánnyal érkeznek. A vásárlás után otthon nyomtatható változatot is kiküldök részedre e-mailben az ajándékutalványból!

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Lehel tértől: 1134 Taksony utca 7. 2. emelet.

A tanácsadásokról részletesen

Mitől több nálam
egy sminktanácsadás?

Ami plusz

Személyre szabottan tanulunk a sminkekről

A tanácsadásaimon nem általánosságban tanulunk a sminkelésről, hanem azokat a személyre szabott technikákat nézzük át, amik tanulóim stílusához lényegesek. Ha mélyen-, távol-, vagy épp közelülő a szemformája valakinek, nincs semmi gond: a csoportos órákkal szemben, itt marad idő megbeszélni a korrigálás lépéseit is. Mindent a tanulói igényekhez igazítunk.

Márkafüggetlen oktatást tartok

Fontos, hogy egyetlen egy márka vagy sminkcég felé sem vagyok elköteleződve, így nem azért fogok ajánlani egy-egy terméket az órákon, mert abból hasznom származik. Az oktatás elején átnézzük a sminktáskát: ami megfelelő benne, az maradhat. Ha pedig cserélni kell, akkor ugyanabban a kategóriában tudok javasolni megbízható alternatívát, amire szükség lesz.

Érthető, hús-vér nőknek kialakított tananyag

Nem baj, ha valakit már az ecset puszta látványától kiráz a hideg, vagy sosem volt jó kézügyessége. A sminkelés technikája kis kitartással tanulható. Mindehhez ráadásul a tanácsadások tananyagát, menetét is úgy állítottam össze, hogy tényleg bárkinek követhető legyen. Volt olyan, akinek még szempillaspirálja sem volt soha, mielőtt belevágtunk, a végére mégis mindenbe belejött.

Jegyzetet adok a sminkekről

Az oktatás közben minden apró részletre kiterjedő jegyzetet készítünk a munkafüzetbe, ami a tanácsadáshoz jár. Hiszen minden apró mozdulatnak jelentősége van. Így később, otthon is mindent vissza lehet keresni a tanultakból, ami egyszerűbbé teszi az önálló munkát.

Sok gyakorlással rögzítjük a tudnivalókat

Az órákon a sminkeket alaposan begyakoroljuk. Első lépésben megmutatom az arc egyik felén én, hogy mit kell csinálni, majd ezután következik a tanulóm a másik oldalon. A látottak mentén felírjuk a legfontosabbakat, majd lemossuk az arcot. Ezt követi a smink önálló elkészítése felügyelet mellett. Így látni fogjuk, mi megy és mi az, amiben extra segítségre van szükség.

Használható tudást adok át

Senkit sem akarok “beetetni” egy-egy tanácsadással. A legfontosabb, hogy nélkülem is használható tudást szerezzenek a tanulóim, olyan biztos alapot, amivel gond nélkül készíthetnek gyönyörű sminkeket.

Órafajták

Reggeli trükkök 4 órás alapozó sminktanácsadás
- 54.000 Ft-

A 4 órás oktatás keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanuljuk meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárások átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékek, ecsetek közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezni.

Az itt készülő sminkekből:

Alkalmi sminkpraktikák 7 órás egyéni sminktanácsadások
- 94.000 Ft-

Ez a 7 órás tanácsadás az előbbiekben megkezdett munkát viszi tovább. A nappali smink elkészítéséhez szükséges 4 órát egy újabb 3 órás tanácsadás követi, ahol a kiválasztott alkalmi smink technikával foglalkozunk megajándékozottad stílusához, személyiségéhez hangoltan. Az alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Amiből a nappali smink kiegészítéseként választhat a megajándékozott:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Saját sminkek, amikről tanulhat ezen a képzésen:

Elegancia fortélyai 10 órás sminktanácsadás csomagok
– 135.000 Ft-

Amennyiben ilyen 4+3+3 órás csomagot vásárolsz, az ajándékozott az elgondolásai szerint akár többet is elsajátíthatsz a fenti, népszerű alkalmi smink technikákból, vagy akár egy külön csak gyakorlásból álló blokkal rögzítheti be extrán a megszerzett tudást.

Alkalmi sminkek, amelyekből a 10 órás tanácsadáson 2-őt választhat megajándékozottad:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Mindig WOW! – a teljes otthoni sminkes tudásanyag 16 órában
– 216.000 Ft-

A legnagyobb otthoni  páros smink-tudáscsomag azt nyújtja, amit a neve sugall. A megajándékozott megszerzi az otthoni sminkeléshez használható valamennyi sminkfortélyt, amellyel magabiztosan készíthet nappali sminkeket, vagy épp hatásos alkalmi megjelenést a saját stílusában. Emlékezetes megjelenéshez a fontos pillanatokban, magabiztossághoz a munkában.

EXTRA AJÁNDÉK: minden, a legnagyobb oktatási csomagommal meglepett tanulóm plusz ajándékként megkapja az Otthoni Sminkpraktikák 9 részes videós oktatóanyagomat is!

Ezekről az alkalmi sminkekről mind tanulunk a legnagyobb tanácsadáson:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Sminkjeimből, amelyekről tanulhatunk:

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Adj szépséget ajándékba!

Ha szeretnéd valamelyik tanácsadásomat ajándékba adni, nincs más dolgod, mint kattintani, és a megrendelő oldalamon kiválasztani az órát. Az üzenet mezőben küldd el a megajándékozni kívánt nevét is!