Barion Pixel

Ajándékutalvány 16 órás sminktanácsadás

216.000Ft
  • A megajándékozottad nevét a Pénztárban írd a Kiegészítő információ mezőbe!

Amennyiben a 16 órás ( 4+3+3+3 óra) oktatási csomagot vásárolsz, az ajándékozott az elgondolásai szerint valamennyi népszerű alkalmi smink technikát elsajátíthatja az alábbiakból. Vagy külön csak gyakorlásból álló blokkokkal rögzítheti az extrán a megszerzett tudást. A 16 órás tanácsadáson átvesszük az alapokat, átbeszéljük a fontos sminktermékeket, tanulunk a nappali sminkről, majd az alkalmi sminkekkel folytatjuk a tudnivalókat.

Alkalmi sminkek amelyekkel megajándékozottad mind megismerkedhet:

  1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  2. Füstös sminkek
  3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Miért klassz ajándék a szép smink?

Egy jó technikával készített, szép smink több mint az alapozó, festékek, a rúzs és szempillaspirál összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésünk ékköve, ami kiemeli a tekintetet, emlékezetes megjelenést biztosít a kellő pillanatban. De munkahelyünkön is jó szolgálatot tehet, megadva a kellő magabiztosságot.

Ehhez ismerni kell kinek mi áll jól, melyek azok a technikák, amik az ő stílusához passzolnak. Ezek megtalálásáról és begyakorlásáról szólnak egyéni oktatásaim, ahol zavaró csoport nélkül, nyomtatott jegyzet mentén haladunk tanulóimmal.

Adj szépséget ajándékba!

MOST 9 HÓNAPOS BEVÁLTÁSSAL A VÁSÁRLÁS UTÁN!

A körülményekre tekintettel most extra hosszan, 9 hónapig jelentkezhet be a tanácsadásra megajándékozottad. Szabadon, amikor üres időpont áll rendelkezésre a naptáramban az oktatáshoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Be the first to review “Ajándékutalvány 16 órás sminktanácsadás”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük