Barion Pixel

Ajándékutalvány – 7 órás sminktanácsadás

(1 vásárlói értékelés)
94.000Ft

A megajándékozottad nevét a Pénztárban írd a Kiegészítő információ mezőbe!

Ez a 7 órás tanácsadás alapozó órán megkezdett munkát viszi tovább. A nappali smink elkészítéséhez szükséges 4 órát egy újabb 3 órás tanácsadás követi, ahol a kiválasztott alkalmi smink technikával foglalkozunk megajándékozottad stílusához, személyiségéhez hangoltan. Az alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Amiből a nappali smink kiegészítéseként választhat a megajándékozott:

  1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  2. Füstös sminkek
  3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Miért klassz ajándék a szép smink?

Egy jó technikával készített, szép smink több mint az alapozó, festékek, a rúzs és szempillaspirál összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésünk ékköve, ami kiemeli a tekintetet, emlékezetes megjelenést biztosít a kellő pillanatban. De munkahelyünkön is jó szolgálatot tehet, megadva a kellő magabiztosságot.

Ehhez ismerni kell kinek mi áll jól, melyek azok a technikák, amik az ő stílusához passzolnak. Ezek megtalálásáról és begyakorlásáról szólnak egyéni oktatásaim, ahol zavaró csoport nélkül, nyomtatott jegyzet mentén haladunk tanulóimmal.

Adj szépséget ajándékba!

9 HÓNAPOS BEVÁLTÁSSAL A VÁSÁRLÁS UTÁN!

9 hónapig jelentkezhet be a tanácsadásra megajándékozottad. Szabadon, amikor üres időpont áll rendelkezésre a naptáramban az oktatáshoz.

Ajándékutalvány – 7 órás sminktanácsadás termékről 1 értékelés

  1. Zsófi

    7 órás egyéni sminktanácsadáson vettem részt Reninél, amely még inkább elmélyítette a smink iránti rajongásomat. Magas minőségű eszközökkel tanultam, folyamatos szakmai felügyelet mellett. Reni egyéni igényeimet is figyelembe vette az oktatás során. Az oktatáson kapott jegyzetfüzetbe pedig mindent részletesen le tudtam írni. Pontosan azt kaptam, amit vártam. Szívből ajánlom!

Add a review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük