Barion Pixel

Otthoni sminkpraktikák élővideós sminkórák – 1 havi tagság

(2 vásárlói értékelések)
5.990Ft

Elegáns sminkek, otthon, gond nélkül!

Ez az Otthoni Sminkpraktikák élővideós sminkórák + tudásanyagok!

Légy tagja azok zárt klubjának, akik heti élő-videók és havi tudásanyag segítségével teszik élménnyé az otthoni sminkkészítést, okos praktikákkal hozzák ki a maximumot sminktermékeikből, rövidítik le az elegáns végeredményhez szükséges időt! Plusz lesznek olyan „adások”, ahol sminkes Youtube videók tévedéseiről rántom le a leplet! 😉

Ahogy azt tőlem megszokhattad, a hangsúly az elegáns, hordható sminkeken lesz. De lesz őszinte termékbemutató is, hogy ne a saját zsebedre kelljen tesztelned.

  • Het 1 videó
  • Zárt-Facebook csoport tagság
  • Havi tudásanyag

Milyen témákban láthatsz videókat?

Gördíts le a részletekért!

Elfogyott

Élővideós témák 2021 január – március

Szemformák és azok sminkelése – Összesítő

A sminkelésben kulcskérdés, hogy milyen a szemformád – mélyen ülő vagy épp előre ugró, közel- vagy távol ülő, lefelé ívelő, rejtett szemhéj. Hiszen ugyanazokkal a technikákkal, anyagokkal amelyikkel az egyiket javítom, lehet a másikon pont rontok. A videóban beszélek a különböző szemformák jellemzőiről, helyes és kerülendő sminkelésükről, ezt a be is rajzolom a papíron.

Natúr smink

Szép alapozás, bőrhibák álcázása, árnyékok a megfelelő helyen, egy kis szempillaspirál és már kész is a pár perces, szépítő smink. A videóban mesélek miből, mennyit és pontosan hová vigyél fel, hogy a végeredmény üde, szép, kipihent, szinte smink nélkülinek ható arc legyen.

Füstös smink: egy dögös sminktípus visszafogottan

A füstös smink egy sminkelési technika, szinte bármilyen árnyalattal elkészíthető, leggyakrabban sötét árnyalatokkal készítjük az igazán hangsúlyos tekintetért. A finomabb változatokról kevesebb szó esik. Pedig egy közepes árnyalattal készítve mutatós, mégis diszkrét lesz, legyen szó tejesen matt vagy gyöngyházfényű szemhéjpúderekről.

Valentin napi smink

Valentin napra természetesen egy dögösebb, hangsúlyosabb sminkkel készülök. Kell-e ehhez feltétlenül új termékeket beszerezni? Nem. Ha az alapkészletet jól állítottad össze, könnyen készíthetsz hangsúlyos sminkvariációkat, most egy olyat mutatok, ami akár fotózáson is remekül megállja a helyét.

Tusvonal+piros száj

Ez a hangsúlyos smink igazi klasszikus. A videóban bemutatom, hogy tudsz magadnak tusvonalat húzni, mire ügyelj az élénk száj festésekor, milyen termékeket érdemes a smink készítéséhez választanod. Megmutatom mikor nem ideális a szemformádhoz ilyen sminket választani. Ahogy azt is, miként minimalizáld a hibalehetőségeket ezeknél a sminkeknél.

Árnyékolás, pirosítás, highlighterek

Az arccsont kiemelése fontos lépése a sminknek, hiszen ezzel keretet adhatsz az arcodnak. Hogyan legyen természetes, hogyan emeld ki ott, ahol kell, milyen anyagokat, árnyalatokat használj? Csupa válasszal készülök elegáns sminkekhez.

Egy csoport tag sminkje

Szeretnél egy teljesen személyre szabott smink készítését megtanulni? Jelentkezz modellnek az első interaktív csoporton belüli órára! Jól érted: ezalkalommal te ülhetsz a székembe, a te szemformádhoz hangoltan készítem el a sminket. Neked nem kerül semmibe, a többiek pedig tanulhatnak a szemformád sajátosságaiból, helyes sminkelési technikából.

Az év színei: sárga és szürke

A Pantone 2021-re egy színpárt, a sárgát és szürkét jelölte meg év színeiként. Ugyan a végeredmény extrább lesz, de ezekkel is készíthetünk sminket magunknak. A két szín kombinálhatóságát mutatom be egy hangsúlyos alkalmi smink részeként, krémes tus alapra építve.

Egy választott téma

Csoporttagként lehetőséged van témákat javasolni, ami a legjobban érdekel, legnagyobb problémát okoz. De lehet az alkalom akár az ismétlésé is! Küldd el, mi az amiről videót szeretnél, és lehet, hogy a te témádat dolgozom ki!

Mélyen ülő szem sminkelése

Mivel szemforma összefoglaló már volt, úgy döntöttem egyenként kibontjuk a különböző szemformák sminkelését. Így megtudhatod, hogy a gyakorlatban mire kell figyelned, mi a helyes és mi a kerülendő sminkelési mód a mélyen ülő szem esetében.

Érett bőr sminkelése

Ami 20 évesen szuper jól mutatott, az nem biztos, hogy 50 évesen is jól áll majd. Milyen anyagokat válassz, ami nem mélyíti el a ráncokat? Hogyan alapozz, pirosíts, mire ügyelj a szem és az ajkak sminkelésekor, hogy szép, üde legyen megjelenésed? Vagy, most, vagy később biztosan hasznát veszed a látottaknak, ha nem szeretnél a sminkeddel önmagad paródiájává válni!

Nappaliból esti smink: 3 kiegészítő termék vásárlásával teljesen eltérő sminkek

Otthoni sminkelés esetén a jól összeválogatott, jól kombinálható sminkkészlet híve vagyok – ami kis helyen elfér, és jó minőségű és remekül kombinálható. Így nem kell külön szekrény a sminktermékeid tárolásához, a megjelenésed mégis változatos maradhat. Sőt, utazásnál sem kell rengeteg terméket a bőröndbe tömnöd! Bemutatom a nappali sminkhez használt anyagokat, majd a néhány kiegészítő terméket, azok felhasználási és kombinációs lehetőségeit. Kevesebb termék = kevesebb lejárt szavatosságú anyag, ami végül a kukában landol!

Otthoni sminkpraktikák élővideós sminkórák – 1 havi tagság termékről 2 értékelés

  1. Lilli Nóra (igazolt tulajdonos)

    Nem volt kérdés, hogy megújítsam a tagságom, és hogy miért? Átgondolt izgalmas tematika, minden videóban tanulsz valami hasznosat, valódi sminkeket készít Reni amiket utcára sem maszknak élsz meg, helyes technikára nagy hangsúlyt fektetünk így a smink tartóssága is garantált. Ráadásul Reni rendkívül segítőkész, interaktív órákat tart, bármit kérdezhetsz biztos hogy segíteni fog! Összességében szerintem messze sokkal többet ér ez az élővideós sminkóra mint amennyibe kerül 🙂 🙂

  2. Starek Ildikó

    Nagyon hasznos videók. Olyan dolgokat tudunk meg, amit senki nem mond el. A youtuberek azt mutatják meg, hogy a saját arcukon mi vált be. Reni azt mutatja meg, azt mondja el, hogy Neked mi áll jól. 45 év sminkelés után is tud újat mondani.

Add a review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Vásárlóként még ez is érdekes lehet számodra