Barion Pixel

4 órás Egyéni sminktanácsadás – Reggeli trükkök

(4 vásárlói értékelések)
54.000Ft

A 4 órás oktatás keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned.

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

4 órás Egyéni sminktanácsadás – Reggeli trükkök termékről 4 értékelés

 1. Antal-Almási Ágnes

  Szuper dolgokat tanultam, amiket a mai napig használok. Olyan irányban mentünk, ami érdekelt engem, s minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon rugalmas is volt Reni, mivel kisbaba mellett ketté bontottuk az alkalmakat. Remélem hogy még eljutok hozzá máskor is tanácsadásra, mert rengeteg mindent lehet Tőle tanulni 🥰.

 2. Szabó-Simon Kinga Orsolya

  8 éve majdnem minden nap alkalmazom a tanácsadáson tanultakat. Önbizalmat, összeszedettséget, lendületet ad a sminkem elkészítése minden alkalommal, amikor az ecseteimet előveszem, még nagyon nehéz időkben is. Szeretettel gondolok Renire azóta is, és szívesen ajánlom másoknak!

 3. I. Csilla

  Az egyéni sminktanácsadásról úgy jöttem el Renitől, hogy ezt minden nőnek receptre kellene felírni. 🙂 Reni kedves és profi szakember, aki az alapoktól vezet be a sminkelés rejtelmeibe, melynek köszönhetően már én is magabiztosan és rutinosan készítek el magamnak egy nappali sminket.

 4. Geréb Marianna (igazolt tulajdonos)

  Nagyon jó hangulatban telt a sminktanácsadás és rengeteg hasznos dolgot tanultam belőle! A jövőben tervezek részt venni más típusú sminktanácsadáson is,mert nagyon tetszett a nappali sminkes tanfolyam,remekül hasznosítható a mindennapokban!

Add a review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Vásárlóként még ez is érdekes lehet számodra