Az elegáns nő sminktitkai e-book + videók – Mindennapi sminkfortélyok 1.

(2 vásárlói értékelések)
10.990Ft

Sajátítsd el a nőies, elegáns sminkek otthoni készítését az alapoktól akár nulla tudással  e-bookom + a videók segítségével! – Mindennapi Sminkfortélyok sorozat 1. e-bookja

A szépség nem külső elvárásoknak felel meg, nem retusálás hozza létre vagy egy trendi filter. A szépség természetes, mert belőlünk fakad. A hordhatóan elegáns sminkekkel ezt mutathatod meg, hangsúlyozhatod ki! Az elegáns nő sminktitkai videókkal kiegészített e-könyvével az ilyen sminkek hozzád igazított praktikáival ismerkedhetsz meg!

A Tartalomról

Hús-vér nőkre hangolt tudásanyag, amiben átadom a legfontosabb tudnivalókat, tippeket, trükköket, amelyeket 10 év alatt, több ezer vendégem sminkelése, oktatása során gyűjtöttem össze a hordható sminkek terén.

 • Bőrápolás és előkészítés
 • Korrigálás-alapozás
 • Nappali smink lépésenként
 • Füstös smink lépésenként
 • Ajakhangsúlyos smink lépésenként és a tusvonalhúzás titkai
 • Szemformák korrigálása
 • Ecsetválasztási tippek
 • Színelméleti alapok a sminkekhez

Érthetően, követhetően.

Ez az Elegáns nő sminktitkai e-book!

A Mindennapi sminkfortélyok e-könyvek 1. része!

178 oldalas PDF + 18 videó + Facebook zárt csoporttagság

Az elegáns nő sminktitkai e-book + videók – Mindennapi sminkfortélyok 1. termékről 2 értékelés

 1. Dózsa Veronika

  Az elsők között volt szerencsém ezt szuperül felépített e-bookot olvasni, ami sokat segített az eddigi tudásom felfrissítésében és elmélyítésében.
  Nagyon igényes, praktikus és felhasználható tudást ad. Bátran ajánlom az érdeklődőknek, csakúgy mint Reni más szolgáltatásait is.

 2. Maráz Anikó

  Lényegretörő, összeszedett, hasznos könyv azoknak, akik az igényes sminkek felvitelét szeretnék megtanulni (vagy évek óta “hmmm lehetne jobb” technikával sminkelnek, mint én…). A videók szuperül kiegészítik a könyv anyagát. Fölösleges és túlkomplikált információk nélkül segítik a megértést, a tényleg fontos alapok elsajátítását, és így egyszerre rögzül az “írásos alapelv” és a minőségi videótechnikával felvett “vizualizált” anyag. A mai napig vissza szoktam nézni a videókat, mert annyira szuperül össze van szedve benne minden fontos alapelv. Abszolút megéri az árát 🙂

Add a review

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük