Barion Pixel

Online sminktanácsadás 3,5 órában

40.000Ft

Az online sminktanácsadások a következőképpen épülnek fel: 30 perc előzetes konzultáció, az eszközeid, termékeid átnézése, a jegyzet kiküldése online. Átbeszéljük a további óratervet, felteheted a kérdéseidet. Ezután előre egyeztetve 2,5 órában következnek a tudnivalók és a gyakorlás. Végül megkapod a linket a zárt Facebook-csoporthoz, ahol bármikor kérdezhetsz tőlem és a többiektől is.

FONTOS: az online sminktanácsadásokhoz lényeges, hogy folyamatos internetkapcsolattal rendelkezz, valamint legyen olyan eszközöd, aminek a kamerája jó képminőséget biztosít!

Az órák egységárasak, a vásárlás után e-mailben tudjuk egyeztetni melyik téma érdekel!

 

Oktatástípusok:

#1 Gyors sminkek céges videókonferenciákoz

Egy céges videókonferencia során, üzleti fotónál a figyelem középpontjába kerül az arcod, így lényeges lesz az is, milyen a sminked! Ezzel az online sminktanácsadással azokat a fogásokat sajátíthatod el, amelyekkel történjen bármi, ezt el tudod magadnak készíteni. Így ha a napi rohanásban kell magadra dobni valamit egy meeting előtt, a nappali sminkedet alakítanád át egy előadáshoz, fotózásra / nem érkezik meg a sminkes / mégsem fér bele az időkeretbe a sminked egy forgatáson, akkor is minden rendben lesz!

Az online sminktanácsadás hossza: 3,5 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 3 óra oktatás

#2 Online smintkanácsadás nappali sminkekhez

Az online sminktanácsadás keretében friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Az előzetes 30 perces konzultáción hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére. Majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned. Ezt követően 2,5 órában, külön alkalommal átvesszük a sminkelési alapokat, megtanuljuk, mindezt hogyan alkalmazd személyre szabottan.

Az online sminktanácsadás hossza: 3,5 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 3 óra oktatás

#3 Menyasszonyi smink készítése otthon magadnak

Amennyiben nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket a sminked miatt az esküvődön, a legjobb azt szakemberre bíznod. Ettől függetlenül megesik, hogy magadra maradsz elkészítésével. Ilyen lehet, ha egy távoli szigeten mondod ki a boldogító igent, vagy ha épp feje tetejére áll a világ, mint most a járványhelyzetben. Ezen az online sminktanácsadáson ilyen esetekre ismerkedhetsz meg az esküvői sminkek tudnivalóival. Átvesszük a speciális anyagokat, majd begyakoroljuk egy olyan elegáns változat lépéseit, amelyet te is biztosan el tudsz készíteni magadnak a nagy napra!

Az online sminktanácsadás hossza: 3,5 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 3 óra oktatás

#4 Alkalmi sminkek: személyre szabott, elegáns sminkek online sminktanácsadással

Az alkalmi sminkekről szóló online sminktanácsadásokon átvesszük az alapvető sminkelési tudnivalókat. Majd elmélyedünk egy alkalmi technika rád hangolt kivitelezésében, amelyet az alábbi listából választhatsz ki. Elegáns, emlékezetes megjelenés, hatékonyan, neked.

AMIBŐL VÁLASZTHATSZ:
  • Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  • Füstös sminkek
  • Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  • Ajakhangsúlyos sminkek és a szép tusvonal fortélyai

Az online sminktanácsadás hossza: 3,5 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 3 óra oktatás

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Be the first to review “Online sminktanácsadás 3,5 órában”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük