Barion Pixel
Elagancia Neked!

Otthoni Sminkpraktikák sminkes videók:
Elegáns sminkek az alapoktól, érhetően

Az Otthoni Sminkpraktikák 9 oktatóvideójával szinte mozdulatonként lemásolható formában tanulhatod meg azoknak a smink alapdaraboknak a fortélyait, amelyek nem hiányozhatnak  az elegáns nő kelléktárából. Mindez pont úgy működik, akár a ruháidnál vagy a kiegészítőidnél: időtálló, jól kombinálható, egymásba alakítható univerzális összeállításokat mutatok meg egy nappali és négy alkalmi smink minden tudnivalójára lépésenként kitérve. Hangsúlyozottan: itt nem Insta sminkekről, hanem klasszikus, elegáns, hordható sminkekről tanulhatsz.

Ezt az otthoni sminkeléshez nélkülözhetetlen alapok előzik meg – ecsetválasztás és -használat, alapvető mozdulatok, hibátlan alapozás, saját szemformád felismerése és annak megfelelő korrekció. Ügyeltem arra is, hogy a videók követése a sminkelési rutinodat se időben, se pénzben ne terhelje túl.

A videókat biztonságos bankkártyás fizetéssel a webshopban, vagy előreutalással tudod megvásárolni. A vásárlás után korlátlan ideig tudod megnézni a videósorozatot honlapom Videótárjában, saját eszközre azonban nem tudod menteni a videókat. A vásárlással elfogadod ezeket a feltételeket!

1 útmutató videó

Hogyan tanulj a videótár segítségével a sminkelésről.

4 alapos, átfogó elméleti videó

Szemformák, anyagválasztás, alaptechnikák, mozdulatok, stb.

5 lépésenkénti sminkes videó

Nappali smink, ebből átalakított esti smink, színátmenetes, füstös és tusvonalas sminkek.

Gördíts le a részletekért!

Villámakció a Kuponnapos sminktermék-áradat leküzdéséhez! 04.21-ig!

Ha úgy érzed elöntötték a lakásodat a sminktermékek és a vásárlási láz múlásával ez egyre kevésbé tűnik jó ötletnek, van megoldás!

Változtasd a nyűgöt haszonná Egyéni sminktanácsadással vagy Sminkes oktatóvideóim vagy ebookom segítségével!

Klassz csajos program, ráadásul tudni fogod hogyan készíts igényes, nőiesen elegáns sminkeket az új szerzeményeid segítségével!

📢 Most a segítség egy hétig szuper akcióban érkezik! Nemcsak otthoni sminkekhez, de kozmetikusoknak és sminkeseknek is 😉

-40% minden Digitális tananyagom árából – Sminkes ebook vagy oktatóvideók

+1 óra Ajándék Gyakorlóalkalom minden személyes sminktanácsadásomhoz!

Részeltek az egyes aloldalakon!

Kipróbálod?

Mi vár a videókban?

Mit adhat számodra az Otthoni Sminkpraktikák videós oktató anyaga?

Egy pillanatra képzeld el a következőket:

Előadóként egyszer és mindenkorra eltűnik a gyomorgörcs,

amit a lámpafényben izzadtságtól vállalhatatlanul csillogó arcra vagy lefolyt sminkre gondolva érzel. Hiszen a videókat végignézve már pontosan tudod, milyen anyagokat hogyan vigyél fel, ha tartós végeredményt szeretnél.

Nem kell idegesen ötpercenként belenézned a kistükrödbe a randin a nagy Ő-vel,

mert nemcsak megvetted álmaid lángvörös rúzsát, hanem biztosan tudod, úgy vitted fel, hogy nem válik Joker-mosollyá vacsora közben a szádon.

Többé sosem kell mérgelődnöd, hogy a videókban istenített korrektor nálad csak mélyítette a szem alatti karikákat,

és most úgy festesz, mint Wednesday az Addams Family-ből. Az Otthoni Sminkpraktikák videóival felvértezve ugyanis pontosan tudod, milyen árnyalatra, milyen anyagra van szükséged, hogyan vidd fel, hogy jól álljon.

A videókkal az otthoni sminkelés ilyen idegesítő buktatóitól szabadulhatsz meg egyszer és mindenkorra!

Mindezt pedig kis kompakt sminkestáskával, kevés termékkel, de változatosan készíthető elegáns sminkekkel teheted meg a 9 rész tudnivalóit követve.

Mennyibe kerül? A 9 részes videócsomag ára 14.990 Ft

Gördíts le a további tudnivalókért!

Milyen sminkeket készíthetsz magabiztosan
a videók anyagait megnézve, begyakorolva?

Amit látni fogsz

Nappali smink

Friss és üde megjelenés, ami a helyes alapozás erejével, egy szolid szem és száj társaságában csodákat tesz mindennapi megjelenéseddel.

Nappaliból készített esti smink

Ha a munka után már nincs időd hosszas sminkelésre, de vár egy fontos program, akkor megmutatom hogyan tudod megoldani a helyzetet néhány egyszerű anyaggal, technikával.

Színátmenetes alkalmi smink

Igazi jolly-joker megoldás egy fontos alkalomra, hiszen szemformától függetlenül jól áll, kiemeli a tekinteted.

Füstös smink

Egy klasszikus ami randira, szórakozáshoz biztosan kiemeli a nőiességed. Egy fekete változatot láthatsz a videóban, de barnás árnyalatokkal is működik, ha visszafogottabb megjelenést szeretnél.

Tusvonalas smink

Élénk szájjal vérbeli végzet asszonyás megjelenés, de ügyelj rá, hogy csak akkor jó választás, ha a szemformád, stílusod elbírja a viselését! Ehhez minden kapaszkodót megtalálsz a sorozat elméleti videói között.

Mikor válaszd az Otthoni Sminkpraktikák elegáns sminkjeit?

Az intelligens szépség az elegáns sminkkel indul, az elegáns smink pedig azzal, hogy nem lesz helyetted a megjelenésed főszereplője.  Épp ezért itt nem lesz szó az Insta sminkekben trendi erőteljes kontúrozásról vagy cut crease smink technikákról. Kizárólag olyan sminkekre fókuszálunk, amelyek hordhatóak, felerősítik a saját szépségedet.

Nézz bele a bemutató videóba!

Néhány részlet, amiből látod hogy hány szögből, milyen részletességgel felvett oktatóanyagra számíthatsz a sminkes videós tananyagomtól.

Mi vár a videó-csomagban?

Miért adnak többet ezek a videók, mint amiket ingyen megnézhetsz a YouTube-on?

1., Nem csak a hátam és a modell arcát látod távolról. Ez egy több szögből felvett, komoly szakmai anyag.

Az Otthoni Sminkpraktikák videóit több szögből, közeli felvételekkel kiegészítve vettük fel, nincsenek benne belepörgetések, kihagyott alapvető mozdulatok, mint a legtöbb ingyenes videós anyagban. A részek sziklaszilárd technikai alapokon nyugszanak, 4 alapozó videón mesélem el az otthoni sminkeléshez lényeges elméletet is, amit a lépésről lépésre videók előtt modell segítségével az arcon is bemutatok.

2., Pedagógus szemmel felépített anyagokba ágyaztam bele a gyakorlati sminkes tudást.

Mielőtt sminkes lettem, magyar-német szakon végeztem a Pécsi Tudományegyetemen. Így pontosan tudom, az nem oktatás, ha valamit csak bemutatunk, a tanításhoz értened kell, mit, miért, és hogyan teszel. A videókból nem hiányzik a módszertan. A sminkesként tanácsadásokkal töltött 10 év alapján látom a típushibákat, nem csak elképzelem a problémákat, amik várnak rád a sminkelésnél. Ezek megelőzésére készítelek fel az anyagokkal.

Mit kapsz a videók megvásárlásával?

9 komplett oktatóvideót otthoni sminkeléshez.

20 perc körüli vágott, szerkesztett videókat,

amik nem pazarolják az idődet, koncentráltan a lényegét mutatják be az amúgy 1-1,5 órás témaköröknek.

4 alapozóvideót az otthoni sminkelés és a szemformák korrigálásának tudnivalóival.

5 lépésről lépésre videót

nappali és nappaliból készített alkalmi sminkkel, színátmenetes alkalmi, füstös, tusvonalas és élénk szájas sminkekkel.

Korlátlan hozzáférést a videókhoz a saját weboldalam videótárában.

Folyamatos kérdezz-felelek lehetőséggel kiegészítve

Velem a vásárlóknak szóló zárt Facebook-csoportban.

Mennyi idő elkészíteni a videókban látott sminkeket?

A nappali sminket még gyakorlatlanabb kézzel is el tudod majd készíteni 15-20 perc alatt.

Az alkalmi sminkekre pedig elég lesz 30-45 perc.

Mekkora költség beszerezni a videókban látott sminktermékeket?

Hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy ez nagyban a választott márkáidon múlik. Azonban úgy állítottam össze az anyagokat és eszközöket, hogy ha nem kötnél kompromisszumokat a minőséggel, akkor is benne maradj mindennel együtt a 30-100.000 Ft-os költségkeretben.

A videókból megtanulható sminkekből:

Nappali smink az Otthoni Sminkpraktikák videóit követve.

Nappaliból felerősített alkalmi smink az Otthoni Sminkpraktikák videóit követve

Füstös smink az Otthoni Sminkpraktikák videóit követve.

Tusvonalas, élénk szájas smink az Otthoni Sminkpraktikák videóit követve.

A tudás ezekhez mind ott vár a Vidótárban!

Mennyibe került a komplett oktatócsomag?

A videókhoz már 1 jobb alapozó áráért korlátlanul hozzáférhetsz a honlapom Vidótárjában, hogy eltanuld az otthoni sminkelés praktikáit. FONTOS: a vásárlás után a videókat saját eszközre nem tudod menteni, azok a Videótárban lesznek elérhetőek. A vásárlással elfogadod a feltételeket.

A honlapomon elérhető videótár ára: 14.990 Ft

Miért bízz
bennem oktatóként?

Gali Renáta vagyok, sminkes

Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább. Azóta számos kreatív ügynökség vagy épp tévécsatorna számított a sminkjeimre, folyamatosan dolgozom reklámfotózásokon és forgatásokon. Ezen a téren az üzleti sminkek készítésére specializálódtam. A sminkelést ma már Réti Dóra sminkiskolájában is oktatom.

A fő tevékenységem az évek során a sminktanácsadás lett, többszáz nőtársad tanítottam meg ez idő alatt sikeresen az otthoni sminkelés fogásaira. A sminktanácsadásaimat minőségük, profi felépítésük miatt olyan nagyvállalatok is megrendelték munkatársaiknak, mint az AbbVie vagy épp az Egis, de legtöbbször szépítő sminkekről tanuló átlagemberek ülnek a székemben. A vendégkörömbe tartoznak ügyvédek, orvosok, közgazdászok, vállalkozónők épp úgy, mint például főállású anyukák, mindenki, akinek fontos, hogy kompakt sminkestáskával, gyorsan, de változatosan tudják magukat az órák után sminkelni bármilyen alkalomra.

Ennek köszönhető, hogy tisztában vagyok azokkal a kihívásokkal, amik a hétköznapi vagy épp az üzleti életben sminkek szempontjából érhetnek egy nőt.

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes