Barion Pixel

Páros sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Személyre szabott sminkek +
klassz, csajos program

Egy egyéni sminktanácsadás – ahol végre nincsenek zavaró csoporttársak – sokat adhat: időt, hogy megismerkedj az oktatóddal. Teret, hogy megbeszéljük a stílusodat, megmutasd, ki is vagy valójában. Alkalmat, hogy ezek tükrében megkeressük a számodra lényeges technikákat és színeket. Mert a jó sminknek ez a titka. A sminké, ami nem ragyog túl, nem tesz festetté, de megadja az eleganciát ahhoz, hogy felejthetetlen légy a fontos pillanatokban.

Közös élménnyé viszont csak te és a barátnőd tehetitek: együtt változnak nevetéssé a hibák a gyakorlás során, közösen könnyebb a saját nyelvetekre lefordítani a tudnivalókat, amelyekről biztosan szó lesz az alapok átbeszélésekor. Ez változtatja örömteli viszontlátássá a tanulást, ha egy kis idő kimaradt a legutóbbi beszélgetésetek óta.

Amennyiben ilyen közös élmény keretében szeretnéd megismerni a mindig üde nappali, a kifinomult alkalmi, vagy épp a csábító füstös és ajakhangsúlyos sminkek világát, ismerkedj meg páros sminktanácsadásaimmal. Nálam nyomtatott jegyzetek mellett, hús-vér nőkön tesztelt tudásanyag segítségével szerezhetsz meg otthon is gond nélkül használható tudást.

Mindez 5, 9,  vagy épp 13 órában az elképzeléseiteknek megfelelően.

9 HÓNAPOS BEVÁLTÁSSAL A VÁSÁRLÁS UTÁN!

9 hónapig jelentkezhetsz be a tanácsadásokra, szabadon, amikor üres időpont áll rendelkezésre a naptáramban az oktatáshoz.

Gördíts le a részletekért!

Meglepetések

Villámakció a Kuponnapos sminktermék-áradat leküzdéséhez! 04.21-ig!

Ha úgy érzed elöntötték a lakásodat a sminktermékek és a vásárlási láz múlásával ez egyre kevésbé tűnik jó ötletnek, van megoldás!

Változtasd a nyűgöt haszonná Egyéni sminktanácsadással vagy Sminkes oktatóvideóim vagy ebookom segítségével!

Klassz csajos program, ráadásul tudni fogod hogyan készíts igényes, nőiesen elegáns sminkeket az új szerzeményeid segítségével!

📢 Most a segítség egy hétig szuper akcióban érkezik! Nemcsak otthoni sminkekhez, de kozmetikusoknak és sminkeseknek is 😉

-40% minden Digitális tananyagom árából – Sminkes ebook vagy oktatóvideók

+1 óra Ajándék Gyakorlóalkalom minden személyes sminktanácsadásomhoz!

Részeltek az egyes aloldalakon!

Kipróbáljátok?

Nincs miért halogatni!

De nincs időtök rá?

Jó technikával a sminkelés nem időrabló hobbi!

A sminktanácsadásokon sokat beszélgettem vezető beosztású nőkkel is, hogy korábban mi tartotta vissza őket attól, hogy szervezett órák keretében tanuljanak a sminkelésről. A legfontosabb problémát az esetek többségében az jelentette, hogy úgy érezték nincs idejük naponta ilyesmivel foglalkozni. A legfontosabbakat reggel pár percben eddig is megoldották valahogy, a többit pedig úgy látták nem tudják a teendők közé úgysem beiktatni. Minek is vegyenek ezért órákat?  Pedig jobb ha tudjátok: a sminkelés csak akkor lesz a napi rutinotok ellensége, ha nem tudjátok, hogy mit, hogyan használjatok. Ez egyébként,ugyanúgy igaz bármire: főzésre, sportokra, művészetekre. Minden akkor válik egyszerűbbé, ha valaki már megmutatta, hogy pontosan mit kell tenni ahhoz, hogy a végeredmény olyan legyen, mint amilyet szeretnénk.

A páros sminktanácsadások személyre szabott tudnivalói pontosan ezt adják meg. Az stílushoz, arc- és szemformához ideális technikák, anyagok ismeretét nappali és alkalmi sminkek készítéséhez! Ráadásul a barátnőddel, lányoddal vagy anyukáddal közösen mindez jó program is!

Extra magabiztosság, több szabadidő, szebb sminkek: csak egy kis tanulás kell hozzá!

Kipróbáljátok?

Sminktanácsadásaim

Az órák felépítése

A páros sminktanácsadások követik az egyéni órák menetrendjét, viszont, hogy két fővel is minden kényelmesen beleférjen az alkalmakba, egy-egy órával kibővítettem azok időtartamát. A nagyobb, átfogó tudást nyújtó tanácsadások egy 5 órás alapozó sminktanácsadással, a Reggeli trükkökkel kezdődnek. Az itt megszerzett tudásra pedig 4 órás további alkalmakkal építjük rá az alkalmi sminkek tudnivalóit, legyen szó színátmentes, füstös vagy épp élénk szájas változatokról. A teljes óraszámot az határozza meg, hogy hány alkalmi technikát szeretnétek elsajátítani. A Célzott sminkpraktikák csomagok az alapok után egy ilyen technika elsajátítását teszik lehetővé 9 órában. Míg a 13 órás nagy sminktanácsadások az alapokon után két alkalmi sminktechnika kitanulását tartalmazzák, ezek az Elegancia fortélyai csomagok. Természetesen arra is lehetőséged van, hogy végigvegyétek az összes otthoni alkalmi sminktechnikát (színátmentes sminkek, füstös sminkek, élénk szájra épített sminkek, tusvonal húzás), 21 órában, 5+4+4+4+4 órás felosztásban megszerezve minden tudáselemet. Ez a Mindig WOW! –  a teljes otthoni sminkes tudásanyag.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Lehel tértől: Taksony utca 7.

A tanácsadásokról részletesen

Órafajták

Reggeli trükkök 5 órás alapozó páros sminktanácsadás, 39.000 Ft- // fő Összesen: 78.000 Ft-

Az 5 órás tanácsadásom keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítéséhez nélkülözhetetlen technikákat tanulhatjátok meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaitok átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeitek, ecseteitek közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szereznetek. A páros tanácsadások egyik előnye, hogy ha a táskádban őrizgetsz például olyan palettát, ami neked ugyan nem jó, de nincs szíved kidobni, lehet, hogy a barátnődnek pont jó lesz. Ha működik a dolog, cserélgethettek is. Az órák során átvesszük a bőr előkészítésekor lényeges tudnivalókat, a hibátlan korrigálás és alapozás menetét, majd begyakoroljuk az arckarakteretekhez szabott sminkek fogásait.

Alkalmi sminkpraktikák 9 órás páros sminktanácsadások, 70.200 Ft- // fő Összesen 140.400 Ft-

Az ár kedvezőbb, mintha az 5 órás alap tanfolyamot bővítenéd később, külön. 

A 9 órás páros tanácsadás az alapozó oktatáson megkezdett munkát viszi tovább. A nappali smink elkészítéséhez szükséges 5 órát egy újabb 4 órás tanácsadás követi, ahol a kiválasztott alkalmi smink technikával foglalkozunk a stílusotokhoz, személyiségetekhez hangoltan. Az alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Amiből a nappali smink kiegészítéseként választhattok:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Elegancia fortélyai 13 órás páros sminktanácsadás csomagok – 101.400 Ft- // fő Összesen: 202.800 Ft

Az ár kedvezőbb, mintha az 5 órás alap tanfolyamot bővítenéd később, külön.

Amennyiben 13 órás páros sminktanácsadás csomagot vásároltok meg ( 5+4+4 órás) , az elgondolásaitoknak megfelelően akár többet is megtanulhattok a népszerű smink technikákból, vagy külön gyakorló blokkal extrán berögzíthetitek a megszerzett tudást.  szerint akár többet is elsajátíthatsz a fenti, népszerű alkalmi smink technikákból, vagy akár egy külön csak gyakorlásból álló blokkal rögzítheted be extrán a megszerzett tudást.

Technikák amelyekből a nappali smink készítése után 2-őt választhattok:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Mindig WOW! – a teljes otthoni sminkes tudásanyag 21 órában – 142.800 Ft- // fő

Az ár kedvezőbb, mintha a 9 órás alap tanfolyamot bővítenéd később, külön.

A legnagyobb oktatási csomagot választva AJÁNDÉK: Otthoni Sminkpraktikák 9 részes videós oktatócsaomagom!

A legnagyobb otthoni  páros smink-tudáscsomag azt nyújtja, amit a neve sugall. Minden stílusotokhoz igazított sminkes fortély magabiztos otthoni használatát, amivel nappalra vagy alkalomra a megjelenéseddel tudatosan, 100%-ban azt a hatást érheted el, amit szeretnél.

Ezekről az alkalmi sminkekről mind tanulunk a legnagyobb tanácsadáson:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Sminkjeimből:

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy páros sminktanácsadásomra, kattints és használd megrendelő űrlapomat! Sminkeljetek magabiztosan, saját stílusotokban!

Mitől több nálam
egy sminktanácsadás?

Ami plusz

Ezek a sminkek nektek állnak jól!

A tanácsadásaimon nem általánosságban tanulhattok a sminkekről, hanem azokkal a személyre szabott technikákkal ismerkedünk meg, amelyek a ti stílusotokhoz lényegesek. Ha mélyen-, távol-, vagy épp közelülő szemformád van, nincs semmi gond: a csoportos órákkal szemben, itt marad idő megbeszélni a korrigálás lépéseit is. Mindent a tanulói igényekhez igazítunk.

Márkafüggetlen oktatást tartok

Fontos, hogy egyetlen egy márka vagy sminkcég felé sem vagyok elköteleződve, így nem azért fogok ajánlani nektek egy-egy terméket az órákon, mert nekem abból hasznom származik. A tanácsadáson átnézzük a sminktáskáitokat: ami megfelelő benne, az maradhat. Ha pedig cserélni kell valamit, akkor ugyanabban a kategóriában tudok javasolni megbízható alternatívát, amire szükségetek van.

Érthető, hús-vér nőknek kialakított tananyag

Nem baj, ha már az ecset puszta látványától kiráz benneteket a hideg, vagy sosem volt jó kézügyességetek. A sminkelés technikája kis kitartással tanulható. Mindehhez ráadásul a tanácsadások tananyagát, menetét is úgy állítottam össze, hogy tényleg bárkinek követhető legyen. Volt olyan, akinek még szempillaspirálja sem volt soha, mielőtt belevágtunk, a végére mégis mindenbe belejött. Nektek is menni fog!

Részletes jegyzetet állítunk össze

Az oktatás közben minden apró részletre kiterjedő jegyzetet készítünk a munkafüzeteitekbe, amelyek a tanfolyamokhoz járnak. Így később otthon is minden könnyedén visszakereshető lesz az önálló munka során.

Sok gyakorlással rögzítjük a tudnivalókat

Az órákon a sminkeket alaposan begyakorolhatjátok. Első lépésben én mutatom meg a sminket az arcotok egyik felén, majd ezután ti következtek a másik oldalon. A látottak mentén felírjuk a legfontosabbakat, majd lemossuk. Végül a tiétek a főszerep: felügyelet mellett elkészítitek az egész sminket önállóan, a legelejétől.

Használható tudást adok át

Nem akarlak „beetetni” benneteket egy-egy tanácsadással. A legfontosabb, hogy nélkülem is használható tudást szerezzetek, olyan biztos alapot, amivel gond nélkül készíthettek gyönyörű sminkeket.

Nézz bele!

Milyen egy páros sminktanácsadás?

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy páros sminktanácsadásomra, kattints és használd megrendelő űrlapomat! Sminkeljetek magabiztosan, saját stílusotokban!