Barion Pixel

Sminkoktatás

Praktikus sminktudás

Nőies elegancia,
amit a vendégek keresnek:

Gyakorlatorientált sminkoktatás kozmetikusoknak, sminkeseknek

Átlagemberekre, hordható, elegáns, jó sminkeket készíteni. Ez kozmetikusként vagy épp sminkesként nagyon fontos célkitűzés. Mégis olyan terület, amelynek az elméleti tudnivalói, azok tüzetes begyakorlása sokszor háttérbe szorul a nagy sminktanfolyamokon. Hiszen ez ott mindössze egy átfogó tudásanyag picike szeletét képzi. A mindennapi munkához mégis nélkülözhetetlen képesség. A legtöbb vendégünk ugyanis nem kér nagy látványsminket, nem rendelkezik ideális arányokkal. Így a sminkkészítéshez szükség lesz az arc- és szemformáknak megfelelő speciális korrekciós rutinra is. Ezek érthető, átlátható elsajátításáról, begyakorlásáról szólnak sminkes oktatásaim. Nem profi sminkesképzés, célzott kiegészítő oktatás a hús-vér nőkre hangolt szalonmunkákhoz. Kiegészítve mindez a vendégkezelés gyakorlati kommunikációs tudnivalóival.

Az oktatások

A megszerezhető tudásról & a jelentkezésről

Fontos: teljesen kezdőként az első 2 modul elvégzése kötelező! Ilyen jelentkezésekhez mindig kérem, hogy küldd el a következőket: az iskola / oktató megnevezése, akinél végeztél, oklevél másolata, sminkes honlap / közösségi oldal megtekinthető SAJÁT munkákkal vagy fotók SAJÁT munkákról!

Gördíts le a részletekért!

Miben egyedi?

Miért igényel speciális tudást a visszafogottabb, hordható sminkek készítése?

Míg a sminkmodellek tökéletes arányokkal rendelkeznek, hús-vér vendégeinknél vagy igazodsz szemformájuk speciális igényeihez, vagy veszélybe kerülhet az összhatás. Hiszen, ami az egyik szemformánál javít a megjelenésen, egy másik esetben pont ronthat az arányokon. Mindez fokozottan igaz hangsúlyosabb sminkeknél. Ráadásul a mindennapi munkánál ezt egy olyan sminktípus esetében kell változatosan megoldanod, amit az átfogó sminkes képzések csak érintenek: ezek a visszafogottabb, hordható sminkek. Az iskola elvégzése után hiába jó valaki a nagy látvány- vagy divatsminkek terén, a hétköznapokban kevés vendég kéri majd ezeket. Ezen a téren hiánypótlóak oktatásaim. Nálam azokat a bevett fogásokat lesheted el, azt a tudásanyagot szerezheted meg, amelyekkel személyre szabhatod a sminkeket, így egy hétköznapi vendég is örülni fog annak, amit viszontlát a tükörben. Legyen szó nappali, alkalmi megjelenésről vagy épp esküvői sminkről.

FONTOS: még egyszer, ez nem profi sminkes képzés. Akkor szól neked, ha kozmetikusként szeretnél sminkelni a szalonmunka mellett, helytállnál egy-egy kismamafotózáson vagy business fotózás, portréfotózás során, menyasszonyokat sminkelnél. Vagy épp tökéletesítenéd akár sminkesként is, hogy miként tudsz elegáns nappali, alkalmi sminkeket készíteni a vendégeidnek a mindennapokban. Az órák menete ehhez alkalmazkodik, csak arról tanulunk, ami ehhez lényeges. A látvány-, verseny- és divatsminkek terén ma több kiváló szakembernél, trénernél vehetsz hasonlóképpen különórákat, specializált oktatásokat. Amennyiben ilyesmit keresel, hozzájuk érdemes beiratkoznod.

Ezt keresed?

Hogyan áll össze
egy sminkoktatás?

A tudnivalók

A gyakorlati képzés területei – a modulok

Elmélet és anyagismeret // Nappali smink // Alkalmi smink // Füstös smink // Színes füstös smink készítése, cicás // Smink fotózásra // Esküvői sminkek

Órák felépítése, időtartama

3 és 4 órás modulokban járjuk végig a fenti 9 témakört // 28 óra tanulás // extra gyakorlóalkalmak a haladási tempónak megfelelően // + vizsganap // Összesen 30 óra intenzív képzés tudnivalókkal, használható tudással a résztvevőknek

Magánórák választott résztémákkal

Magánórákra modulonként van lehetőséged, tematikusan tanulunk ezek keretében.

Az áraimról

Saját munkáim és stúdióm

Oktatási árlistám

Egyéni teljes elegáns sminkek képzés 28 órában:

357.000 Ft-

357.000 Ft-, a modulonkénti 420.000 Ft- helyett.
Az ár a modelldíjat NEM tartalmazza!

2 fős csoportos teljes képzés 37 órában:

283.000 Ft- / fő

Az ár a modelldíjat NEM tartalmazza!

Külön ismeretanyagok 3 órás modulokban:

45.000 Ft-

Az árak a modelldíjat NEM tartalmazzák!

Külön ismeretanyagok 4 órás modulokban:

60.000 Ft-

Az árak a modelldíjat NEM tartalmazzák!

A tematikus modulok mellett egyedi óraszámban is vállalok magánórás oktatásokat. Ezek díja: 15.000 Ft / óra.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Lehel tértől: Taksony utca 7.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél a mindennapi, hús-vér vendégeknek ideális elegáns sminkek készítéséről tanulni a szem- és arcformák tükrében, kitanulnád a legfontosabb vendégkezelési- és kommunikációs trükköket, végül pedig szép fotókat is szeretnél a legjobb munkádról, jelentkezz!

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél a mindennapi, hús-vér vendégeknek ideális elegáns sminkek készítéséről tanulni a szem- és arcformák tükrében, kitanulnád a legfontosabb vendégkezelési- és kommunikációs trükköket, végül pedig szép fotókat is szeretnél a legjobb munkádról, jelentkezz!