Barion Pixel

7 órás egyéni sminktanácsadás – alkalmi sminkpraktikák

94.000Ft

A 7 órás tanácsadáson az alapozó oktatáson megkezdett utat folytatjuk. Itt a stílusodhoz, személyiségedhez igazított alkalmi smink lépéseit tanulod meg a nappali smink technikái után. Átnézzük a legfontosabb tudnivalókat a szemhéjpúderekről, elsajátítod a szép ceruzahasználat és satírozás technikáit. A 4 órás alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Az alkalmi smink technikák közül 1-et választhatsz ki az oktatáshoz, amelyről tanulni szeretnél. Ezt a bejelentkezéskor átbeszéljük, fixáljuk.

Amiből választhatsz:

  1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  2. Füstös sminkek
  3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Be the first to review “7 órás egyéni sminktanácsadás – alkalmi sminkpraktikák”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük