Barion Pixel

16 órás egyéni sminktanácsadás- mindig WOW

(1 vásárlói értékelés)
216.000Ft
  • A megajándékozottad nevét a Pénztárban írd a Kiegészítő információ mezőbe!

Amennyiben a 16 órás ( 4+3+3+3 óra) oktatási csomagot vásárolsz, az ajándékozott az elgondolásai szerint valamennyi néppszerű alkalmi smink technikákbát elsajátíthatja az alábbiakból. Vagy külön csak gyakorlásból álló blokkokkal rögzítheti be extrán a megszerzett tudást. A 16 órás tanácsadáson átvesszük az alapokat, átbeszéljük a fontos sminktermékeket, tanulunk a nappali sminkről, majd az alkalmi sminkekkel folytatjuk a tudnivalókat.

Alkalmi sminkek amelyekkel megajándékozottad mind megismerkedhet:

  1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  2. Füstös sminkek
  3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

16 órás egyéni sminktanácsadás- mindig WOW termékről 1 értékelés

  1. Lilli Nóra

    Mielőtt jelentkeztem sokat keresgéltem neten, de nem is választhattam volna jobban, Reniben egyszerűen megtaláltam az igazit.
    Már az egyeztetéstől kezdve nagyon szimpatikus volt, könnyű volt felvenni vele a kapcsolatot és rendkívül rugalmasan állt az időpont egyeztetéshez. Az órák jól átgondolt struktúrát követnek, ami nekem nagyon fontos volt. Rengeteg sminktudást kapsz egy valódi szakértőtől, ráadásul mindenhez alapos magyarázatot kapsz, illetve nagy hangsúlyt helyez arra hogy valóban begyakorold a mozdulatokat és nála szerzett tudást, így otthon is magabiztosan el tudod készíteni az órán tanultakat. Az óráink valóban az én igényeimre voltak szabva egytől-egyig, számomra az egész egy hihetetlen jó élmény volt és egészen biztos hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy megfordultam nála, nagyon ajánlom mindenkinek!

Add a review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük