Barion Pixel

Elegáns sminkkészítés otthon: Az online tudásanyag-csomag!

Tanulj otthonról!

eBOOK + 18 videó + 3 órás személyes online sminktanácsadás akciós, együttes áron!

Itt az idő, hogy megszabadulj a tükör előtti görcsöléstől, a foltos sminkektől, a párod sürgető tekintetétől a vállad fölött, hogy „mikor indulhatunk”. Az elegáns sminkek személyre szabott praktikáiról szóló Otthoni Sminkes Tudás-csomagommal te is megtapasztalhatod, hogy jó oktatóval a sminkelés nem nehéz, nem időrabló elfoglaltság, hanem élmény!

Az elegáns sminkek készítéséhez ráadásul se előzetes tudásra, se előképzettségre nem lesz szükséged. Az elegáns nő sminktitkai PDF eBookom 178 oldalon az alapoktól vezet végig mindenen. A legfontosabb technikákat, ecsethasználatot, anyagokat 18 belinkelt oktatóvideóval meg is mutatom számodra. Majd erre építve egy 3 órás élő, személyes online tanácsadással minden fennmaradó kérdést tisztázunk, a fontos sminkelési technikákat extrán kigyakoroljuk.

Így bármikor elkészítheted azt az elegáns, nőies sminket, ami nem elfedi a vonásaidat, hanem kiemeli a szépséget, ami megvan benned nőként. Nem festett hatást keltünk, emlékezetessé tesszük a megjelenésed ez lehet profi (ha munkába indulsz) vagy épp titokzatos vagy dögös (ha személyes alkalmakra készíted). Egy biztos: a tananyagokkal mindent érthetően, követhetően sajátíthatsz el.

Mi a garancia? 10 év alatt többszáz elégedett vendég és tanítvány, akik elégedetten távoztak a stúdiómból, majd azóta is olyan sminkeket készítenek maguknak amiket szeretnek, és amivel biztosan besöprik az elismerő pillantásokat, ha valahol megjelennek.

Mennyiért lehet ez a tiéd?

 • Az eBOOK és a 18 oktatóvideó együtt 10.990 Ft volna,
 • A 3,5 órás online sminktanácsadás 25.000 Ft.

De az Otthoni Sminkes Tudás-csomagot választva mindez most csak

29.900 Ft-ba kerül. 35.990 helyett.

Azonnal vásárolnál? Kattints ide >>>

Gördíts le a részletekért!

Mi vár az órákon?

Miért ne várj a járvány-helyzet végéig a sminkórákkal?

Én is tudom, hogy a sminkelés velejét az adja majd meg, ha újra lesznek alkalmak, ahová elkészítheted azokat, nem lesz maszk, ami kitakarja az arcod.

Az biztos, hogy ezek az idők eljönnek.

Ahogy az is, hogy sminkkészítés fogásairól, technikáiról nem akkor szeretnél majd tanulni, amikor minden visszaállt a rendes kerékvágásba, rohanhatsz a szabadság felé!

Az elegáns nő sminktitkai eBOOK-al az alapoktól indulhatsz

Az ekönyv a következőkről ad át kézzelfogható tudást, plusz kérdezhetsz is egy zárt Facebook-csoportban:

 • Bőrápolás és előkészítés
 • Korrigálás-alapozás
 • Nappali smink lépésenként
 • Füstös smink lépésenként
 • Ajakhangsúlyos smink lépésenként és a tusvonalhúzás titkai
 • Szemformák korrigálása
 • Ecsetválasztási tippek
 • Színelméleti alapok a sminkekhez
A 3,5 órás sminktanácsadásokom pedig mindezt egy új szintre emelheted személyesen, az otthonod kényelméből. FONTOS: márkafüggetlen oktatást tartok, ez nem burkolt termékbemutató!

Oktatástípusok – amiből a 3 órás órán 1-et választhatsz:

 1. Gyors sminkek céges videókonferenciákoz
 2. Online sminktanácsadás nappali sminkekhez
 3. Alkalmi sminkek: személyre szabott, elegáns sminkek online sminktanácsadással
 4. Menyasszonyi smink készítése otthon magadnak

Az online sminktanácsadás hossza: 3,5 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 3 óra oktatás

Gördíts le a további tudnivalókért!

Mi vár
a tudáscsomagban?
- az online tanácsadáson 1 témát választhatsz a 4-ből!

A sminkpraktikák

Gyors céges sminkek - online tanácsadás

 • Egy céges videókonferencia során, üzleti fotónál a figyelem középpontjába kerül az arcod, így lényeges lesz az is, milyen a sminked! Ezzel az online sminktanácsadással azokat a fogásokat sajátíthatod el, amelyekkel történjen bármi, ezt el tudod magadnak készíteni.

 • Átbeszéljük, mi alapján válassz termékeket

 • Átbeszéljük, melyek a nélkülözhetetlen sminktermékek számodra

 • Kiküldöm nyomtatható formában a jegyzetet, amivel pontos jegyzetet készíthetsz a tanácsadáson

Nappali vagy alkalmi sminkek - online tanácsadás

 • Megnézzük, hogy a színeidhez milyen szemsmink passzol – milyen színeket, milyen palettákat állíts össze

 • Átbeszéljük a szemformád sajátosságait

 • Meghatározzuk, mivel korrigáld, mit kerülj a sminkelésben a szemformád tükrében

 • Kitérünk a helyes korrektorhasználatra

 • Megbeszéljük, hogy hová és hogyan kell felvinni a pirosítót

Menyasszonyi smink - online tanácsadás

 • Átvesszük a speciális anyagokat, majd begyakoroljuk egy olyan elegáns változat lépéseit, amelyet te is biztosan el tudsz készíteni magadnak a nagy napra!

 • Elmagyarázok minden mozdulatot

 • Párhuzamosan, lépésenként segítem a sminked elkészítését saját magadon – nem egyben, magadtól kell lemásolni egy végeredményt.

Az eBOOK + videók

 • 178 oldalas PDF eBook, 18 belinkelt oktatóvideó, zárt Facebook-csoport ahol kérdezhetsz

 • Bőrápolási és bőrelőkészítési tudnivalók – mert a jó sminkbe az egészséges bőr is beletartozik!

 • A sminkelés lépései, alapanyagai és eszközei – hogy tudd, mivel és hogyan dolgozz a szép végeredményért! Korrektorok, alapozás, púderezés, pirosítás, highlighter, szemsmink, rúzsozás

 • Korrigálás eltérő szemformáknál, hogy személyre tudd szabni a sminket

 • Bemutatom egy üde, friss nappali smink lépéseit Megnézzük, miként szabhatod magadra az örök-csábító füstös sminkeket Átvesszük az élénk szájas, hangsúlyos, elegáns sminkek tudnivalóit

Nézz bele!

Milyen egy Online sminktanácsadás?

Milyen az eBOOK?

A sminkek

Milyen sminkek készítését vesszük át az eBOOK-ban? Milyen stílusról mesélek az online sminktanácsadáson?

A galériában belepörgethetsz az eBook sminkjeibe, a másik képválogatásban pedig további saját sminkjeimből találsz egy kis ízelítőt. Ennek az elegáns, nőies sminkelési módnak a tudnivalóit vesszük át a 3,5 órás online sminktanácsadáson.

Ez az Otthoni Sminkes Tudás-csomagban együtt csak

29.900 Ft-ba kerül. 35.990 Ft helyett.

Banki átutalással vásárolnál? Írj az info@renatagali.com címemre!

Az eBook sminkjei:

További saját sminkek:

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Ezen a honlapon CSAK valós értékelőket és értékeléseket látsz!

A honlapomon, webshopomban, közösségi média oldalaimon csak valós személyektől vásárlóktól vagy volt tanulóktól származó értékelésekkel találkozhatsz. A honlapon ugyanis csak regisztráció után helyezhetőek el értékelések, így ellenőrizni tudjuk, hogy ez valóban így legyen. A közösségi média oldalakon pedig a neveket összevetjük a korábbi tanulói megkeresésekkel, vásárlásokkal. Mindezt természetesen az mindig az Adatvédelmi tájékoztatómnak megfelelően végzem. – Gali Renáta sminkes

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Tanulj tőlem sminkelni!

Amennyiben ilyen stílusban szeretnéd megtanulni az elegáns sminkek hozzád igazított készítésének tudnivalóit, vásárolj online otthoni tudásanyag-csomagot! Banki átutalással vásárolnál? Írj az info@renatagali.com címemre!