Barion Pixel

Miért érdemes napidíjjal kérned sminkesed az esküvődre?

Hogyan szabadulj meg a felesleges idegeskedéstől esküvői sminked foglalása kapcsán, ha a dátumot még nem tudod, csak azt, ha nem sietsz, lecsapják a kezedről kiszemelt szolgáltatódat? Miként biztosíthatod a készülődésed nyugalmát még egy váratlan csúszás esetén is? Mit tegyél, hogy a koszorúslányaid sminkje összhangban legyen az esküvőd stílusával, és egyik se legyen hangsúlyosabb, mint a tiéd? Mi a teendő, ha több vendégednek is szüksége van sminkre? Ha engem választasz sminkesednek, mindegyik kérdésre megvan a válasz! Erről mesél a mostani poszt és a kis videó! 😉 FONTOS: Budapesten kívüli kiszállást 2019-től nem vállalok! 

Ha napidíjas rendszerben kéred a sminkesed:
#1 Nem kell izgulnod a foglalás miatt

A jó szépítő szolgáltatókat az esküvői főszezon hónapjaiban (május-szeptember) hamar elkapkodják, érdemes fél-egy évvel korábban foglalnod, ha nem akarsz lemaradni! Ekkor még nehéz konkrét időpontot mondani a megkereséskor, viszont enélkül nem tudsz majd dátumot foglalni (ha nem egész napra foglalsz, össze kell hangolni azt az adott nap további munkáival ez pedig csak időponttal megy). A megoldás, ha bizonytalan vagy: kérd 8 órában a sminket, így csak neked tartom fenn a napot, akár egy évvel előre is!

#2 Biztonságot ad

Napidíjas munkáknál egy nap csak egy esküvőre koncentrálok, végig ott vagyok a helyszínen. Ha reggel korán van a kreatív fotózás, kimegyek veletek, vagy párhuzamosan készítem a vendégeid sminkjeit. Ha a reggeli fotózást követően később van a ceremónia, igazítok amennyiben szükséges, felfrissítem a sminked, ha kell. Ha bármivel kapcsolatban csúszás lenne (fodrász, ruha, csokor, akármi, ami miatt végül a sminkkel is később kezdünk), sincs probléma, nem vár rám egy másik helyszínen további menyasszony. Ha kell, segítek az öltözködésben, tanácsokat adok, hogy mire figyelj, hogyan óvhatod meg a sminket, mit egyél-igyál, hogy elkerüljünk egy kellemetlen ájulást.

#3 Egységes stílust biztosít

Ilyenkor egy helyen szépül a menyasszony, az örömanyák, a koszorúslányok. Ez egy kényelmes megoldás mindenkinek, hiszen a vendégeknek sem kell külön gondoskodniuk a sminkről, és a végeredmény is biztosan összhangban lesz. Így nem fordulhat elő, hogy valamelyik koszorúslány sminkje a menyasszonyénál is hangsúlyosabbra sikerül.

Legalábbis, ha engem választasz, akkor így történik 😉

Szeretnél minderről pontosabb képet kapni? Nézd meg a videót!

Kérdésed van a témával kapcsolatban?

Írj üzenetet az info@rentagali.com címemre!

Elegáns sminket, nyugodt készülődést szeretnél esküvődnél?

Ismerkedj meg esküvői sminkjeim világával! Részletek, árak, vélemények és időpontfoglalás az aloldalon keresztül!

Szeretnéd hasonlóan praktikus, érthető tippek és leírások segítségével kitanulni a személyre szabott sminkek készítésének alapjait? Ismerd meg Mindennapi sminkfortélyok e-bookomat a hozzá tartozó videó-sorozattal.

Részletek és rendelés itt!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mailcímed nem lesz nyilvános.A kötelező mezőket csillaggal* jelöltük