Barion Pixel

Alkalmi smink csak lila árnyalatokkal? Juvia’s The Violets paletta teszt

A lilát nem véletlenül nevezik a titkok színének, épp úgy építhetünk rá természetes hatású sminkeket, mint ragyogó hangsúlyos megjelenést. De mi a helyzet akkor, ha olyan palettával dolgozunk, amiben nincs is más árnyalat csakis és kizárólag a lila különböző változatai? A Juvia’s Place The Violets palettáját tesztelve pont ennek jártam utána! A márkától megszokott intenzív, pigmentált szemhéjpúdereket találhatsz a dobozban, ami látványra kiváló, azonban a variálhatósággal már lesznek kihívások. Lássuk a részleteket!

Mit kell tudni a Juvia’s Placeről?

A Juvia’s azok közé a sminkmárkák közé tartozik, amit itthon épp csak most kezdtek el többen ismerni. A világ egyik leggyorsabban növekvő sminkmárkája, aminek a palettáit szinte kivétel nélkül jól pigmentált, tartós árnyalatok jellemzik. Legyen szó matt, fényes, vagy épp gyöngyházas árnyalatokkal egyaránt jó a termékeikkel dolgozni. Ez a paletta is a Rainbow Makeup & Skincare Hungary oldalától érkezett őszinte terméktesztre – az oldalon több klassz hasonló tesztet is olvashatsz, érdemes megnézni, bekövetni. Szóval a szabály a mostani alkalommal is: azt is megírom, ha valami nem okés egy termékkel. Egy ilyen észrevétel itt is lesz.

The Violets: 6-os szemhéjpúder paletta csak lila árnyalatokkal

A Juvia’s Place 6-os lila palettája matt és fényes árnyalatokat egyformán tartalmaz, ezek közül közepes és sötét színek kaptak helyet az összeállításan, világosabb árnyalat viszont nincs. Ennek köszönhető, hogy már az elején megérkeztünk a paletta egyetlen, de lényeges hiányosságához: népszerű belül világos, majd egy szép, közepes színátmenettel kifelé sötétedő sminket ezzel az egyetlen palettával nem tudsz majd készíteni. Intenzív, igazán lila sminket viszont igen, egy ilyen változattal teszteltem a folytatásban.

A smink

A szemhéjra M.A.C Paint Potot vittem fel bázisnak Painterly árnyalatban alulra-felülre egyaránt.

A forma kialakítására a Juvia’s Place matt folyékony fekete rúzsát használtam. Mielőtt megrökönyödsz, igen, rúzzsal is bármikor kialakíthatsz alapot, az elv ugyanaz: beletapad a por, intenzívebb lesz, majd be tudod fixálni. A Juvia’s rúzsával ehhez szépen tudtam dolgozni.

Itt egy extra tipp korábbi tapasztalatok alapján: hasonló célra már használtam Jeffree Star matt rúzst is, és a Jeffree Star jobban satírozható.

A smink folytatásában a szempillatőre és a smink mélyítéséhez a legsötétebb matt árnyalatot használtam a palettából, ezt füstösítettem és fogyasztottam el kifelé a matt lila árnyalattal.

Kívülről befelé haladva felraktam egy fényes lilát, ami egy erőteljesen pigmentált, gyönyörűen építhető szín. Ezt egy középlila fényes porral dolgoztam el a világosabb bézsesrózsaszínbe.

Az ítélet

A paletta jól pigmentált, szépen építhető színeket tartalmaz. Önmagában csak akkor ideális, ha nagyon lila sminket szeretnél készíteni. A kihasználhatóságát javítaná, ha lenne benne egy világos árnyalat, ez egy csapásra megsokszorozná a variációs lehetőségeket a palettával. Azt tippelem, hogy egyébként tudatosan marad ki a palettákból mindig valami, így a gyűjtőszenvedélyre alapozva úgyis megvásárolod a többit is. Ár-érték arányra kimondottan jó paletta, gyűjtőknek kötelező, de profi célra is megállják a helyüket a benne található szemhéjpúderek.

Kérdésed van a témával kapcsolatban?

Írj üzenetet az info@rentagali.com címemre!

Szeretnél zavaró csoport nélkül tanulni a személyre szabott, elegáns sminkek technikáiról?

Egyéni sminktanácsadásaimon pont ez történik!

Részletek és jelentkezés itt!

További praktikus tippek az otthoni sminkeléshez? Válaszd e-bookomat, 178 oldal + 18 videó!

Részletek és rendelés itt!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mailcímed nem lesz nyilvános.A kötelező mezőket csillaggal* jelöltük