Barion Pixel

Otthoni Sminkpraktikák élővideós sminkórák: január-március

Tedd élővideós sminkórák segítségével élménnyé az otthoni sminkkészítést. Hozd ki okos praktikákkal kevesebből a maximumot sminktermékeidből! Rövidítsd le az elegáns, finom sminkek készítéséhez szükséges időt praktikus tanácsokkal! Ezt adja meg az Otthoni Sminkpraktikák tagság élővideókkal zárt Facebook-csoportban és tudásanyagokkal! Január-márciusi témák és csatlakozási tudnivalók következnek.

Mit kapsz pontosan az Otthoni Sminkpraktikák tagsággal?

Ahogy azt tőlem megszokhattad, a hangsúly az elegáns, hordható sminkeken lesz. Ezekhez kapcsolódóan mutatok be technikákat, amivel gyorsabban, kevesebb ráfordítással tudsz majd otthon finom sminkeket készíteni. De lesz őszinte termékbemutató is, hogy ne a saját zsebedre kelljen tesztelned.

Tagként ami vár:

  • Het 1 videó
  • Zárt-Facebook csoport tagság – ahol kérdezhetsz, javasolhatsz – gyakorlatilag ingyenes mini-konzultáció Velem, online.
  • Havi tudásanyag

Hogyan működik a tagság?

A Webshopban megveszed a tagságodat egy vagy több hónapra, majd a Facebook zárt-csoportban élőben megnézheted az élő órákat, kérdezhetsz, visszanézheted az adott témát a hónap végéig.

A hónap végén a videók lekerülnek, a kapcsolódó tudásanyagok fennmaradnak, majd folytatjuk a további témákkal.

Hol tudsz vásárolni?

A Webshopban ide kattintva, ahol kényelmesen, biztonságosan bankkártyával vásárolhatsz!

Havi díj: 4.990 Ft-

Előbb belenéznél? Jöjjön egy példaóra Alapozás és korrektor: Videó VS valóság témában!

Témák január- március

Szemformák és azok sminkelése – Összesítő

A sminkelésben kulcskérdés, hogy milyen a szemformád – mélyen ülő vagy épp előre ugró, közel- vagy távol ülő, lefelé ívelő, rejtett szemhéj. Hiszen ugyanazokkal a technikákkal, anyagokkal amelyikkel az egyiket javítom, lehet a másikon pont rontok. A videóban beszélek a különböző szemformák jellemzőiről, helyes és kerülendő sminkelésükről, ezt a be is rajzolom a papíron.

Natúr smink

Szép alapozás, bőrhibák álcázása, árnyékok a megfelelő helyen, egy kis szempillaspirál és már kész is a pár perces, szépítő smink. A videóban mesélek miből, mennyit és pontosan hová vigyél fel, hogy a végeredmény üde, szép, kipihent, szinte smink nélkülinek ható arc legyen.

Füstös smink: egy dögös sminktípus visszafogottan

A füstös smink egy sminkelési technika, szinte bármilyen árnyalattal elkészíthető, leggyakrabban sötét árnyalatokkal készítjük az igazán hangsúlyos tekintetért. A finomabb változatokról kevesebb szó esik. Pedig egy közepes árnyalattal készítve mutatós, mégis diszkrét lesz, legyen szó tejesen matt vagy gyöngyházfényű szemhéjpúderekről.

Valentin napi smink

Valentin napra természetesen egy dögösebb, hangsúlyosabb sminkkel készülök. Kell-e ehhez feltétlenül új termékeket beszerezni? Nem. Ha az alapkészletet jól állítottad össze, könnyen készíthetsz hangsúlyos sminkvariációkat, most egy olyat mutatok, ami akár fotózáson is remekül megállja a helyét.

Tusvonal+piros száj

Ez a hangsúlyos smink igazi klasszikus. A videóban bemutatom, hogy tudsz magadnak tusvonalat húzni, mire ügyelj az élénk száj festésekor, milyen termékeket érdemes a smink készítéséhez választanod. Megmutatom mikor nem ideális a szemformádhoz ilyen sminket választani. Ahogy azt is, miként minimalizáld a hibalehetőségeket ezeknél a sminkeknél.

Árnyékolás, pirosítás, highlighterek

Az arccsont kiemelése fontos lépése a sminknek, hiszen ezzel keretet adhatsz az arcodnak. Hogyan legyen természetes, hogyan emeld ki ott, ahol kell, milyen anyagokat, árnyalatokat használj? Csupa válasszal készülök elegáns sminkekhez.

Egy csoport tag sminkje

Szeretnél egy teljesen személyre szabott smink készítését megtanulni? Jelentkezz modellnek az első interaktív csoporton belüli órára! Jól érted: ezalkalommal te ülhetsz a székembe, a te szemformádhoz hangoltan készítem el a sminket. Neked nem kerül semmibe, a többiek pedig tanulhatnak a szemformád sajátosságaiból, helyes sminkelési technikából.

Az év színei: sárga és szürke

A Pantone 2021-re egy színpárt, a sárgát és szürkét jelölte meg év színeiként. Ugyan a végeredmény extrább lesz, de ezekkel is készíthetünk sminket magunknak. A két szín kombinálhatóságát mutatom be egy hangsúlyos alkalmi smink részeként, krémes tus alapra építve.

Egy választott téma

Csoporttagként lehetőséged van témákat javasolni, ami a legjobban érdekel, legnagyobb problémát okoz. De lehet az alkalom akár az ismétlésé is! Küldd el, mi az amiről videót szeretnél, és lehet, hogy a te témádat dolgozom ki!

Mélyen ülő szem sminkelése

Mivel szemforma összefoglaló már volt, úgy döntöttem egyenként kibontjuk a különböző szemformák sminkelését. Így megtudhatod, hogy a gyakorlatban mire kell figyelned, mi a helyes és mi a kerülendő sminkelési mód a mélyen ülő szem esetében.

Érett bőr sminkelése

Ami 20 évesen szuper jól mutatott, az nem biztos, hogy 50 évesen is jól áll majd. Milyen anyagokat válassz, ami nem mélyíti el a ráncokat? Hogyan alapozz, pirosíts, mire ügyelj a szem és az ajkak sminkelésekor, hogy szép, üde legyen megjelenésed? Vagy, most, vagy később biztosan hasznát veszed a látottaknak, ha nem szeretnél a sminkeddel önmagad paródiájává válni!

Nappaliból esti smink: 3 kiegészítő termék vásárlásával teljesen eltérő sminkek

Otthoni sminkelés esetén a jól összeválogatott, jól kombinálható sminkkészlet híve vagyok – ami kis helyen elfér, és jó minőségű és remekül kombinálható. Így nem kell külön szekrény a sminktermékeid tárolásához, a megjelenésed mégis változatos maradhat. Sőt, utazásnál sem kell rengeteg terméket a bőröndbe tömnöd! Bemutatom a nappali sminkhez használt anyagokat, majd a néhány kiegészítő terméket, azok felhasználási és kombinációs lehetőségeit. Kevesebb termék = kevesebb lejárt szavatosságú anyag, ami végül a kukában landol!

Az élő órákon készült sminkekből:

Kérdésed van a témával kapcsolatban?

Írj üzenetet az info@rentagali.com címemre!

Szeretnéd élménnyé tenni az otthoni sminkelést élővideós sminkórákkal?

Vásárolj tagságot bankkártyával a Webshopban!

Kattints ide!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mailcímed nem lesz nyilvános.A kötelező mezőket csillaggal* jelöltük