Barion Pixel

Önmagad kényeztető 48 órás Valentin napi #villámakció

Nem elég a járvány, még a Valentin nap is szingliként ért? Vagy más okból, de rühelled ezt az alkalmat? Bosszúság helyett vágj vissza és kényeztesd magad 48 órás villámakciómmal (02.15. éjfélig!), amivel MINDEN Sminktanácsadásomhoz 1 óra ingyenes extra gyakorlóidő jár (ha személyes kikapcsolódást keresel), míg a sminkfortelyok15% kuponkóddal 15% kedvezménnyel veheted meg Az elegáns nő sminktitkai PDF eBook + 18 oktatóvideó tudásanyagomat (otthoni kikapcsolódás). Sőt, február 15-ig Otthoni Sminkpraktikák élővideós sminkóráimra 1 hónapot fizetsz, 2 –őt kapsz akció is vonatkozik. Így ha heti élővideók segítségével tanulnál az elegáns sminkek otthoni készítésének praktikáiról, érdekelnek olyan tippek-trükkök amikkel gyorsabb és olcsóbb otthon sminkelned, most duplán jól jársz!

Ne bosszankodj, kényeztesd magad szépséggel!

Milyen nálam egy egyéni sminktanácsadás?

Nézz bele egy órába!

Ilyen sminkeket készítünk!

Szeretnél zavaró csoport nélkül tanulni a személyre szabott, elegáns sminkek technikáiról?

Egyéni sminktanácsadásaimon pont ez történik!

Részletek itt, vásárlás a Websopban!

Mitől különleges Az elegáns nő sminktitkai eBook-om?

Ez a Mindennapi Sminkfortélyok sorozatom 1. anyaga

Ilyen sminkek készítéséről tanulhatsz lépésenként az eBookkal!

KUPONKÓD a 15% kedvezményhez a WEBSHOPban: sminkfortelyok15%

Szeretnéd otthonról, akár nulláról megtanulni az elegáns, nőies sminkek készítésének tudnivalóit?

Az Elegáns nő sminktitkai pont ebben segít!

Részletek itt, vásárlás a Webshopban!

Miről szólnak az Otthoni Sminkpraktikák élővideós sminkórák?

Elegáns sminkek, otthon, gond nélkül!

Ez az Otthoni Sminkpraktikák élővideós sminkórák + tudásanyagok!

Légy tagja azok zárt klubjának, akik heti élő-videók és havi tudásanyag segítségével teszik élménnyé az otthoni sminkkészítést, okos praktikákkal hozzák ki a maximumot sminktermékeikből, rövidítik le az elegáns végeredményhez szükséges időt! Plusz lesznek olyan „adások”, ahol sminkes Youtube videók tévedéseiről rántom le a leplet!

Ahogy azt tőlem megszokhattad, a hangsúly az elegáns, hordható sminkeken lesz. De lesz őszinte termékbemutató is, hogy ne a saját zsebedre kelljen tesztelned.

  • Het 1 videó
  • Zárt-Facebook csoport tagság
  • Havi tudásanyag
Témák március végéig:

Valentin napi smink

Valentin napra természetesen egy dögösebb, hangsúlyosabb sminkkel készülök. Kell-e ehhez feltétlenül új termékeket beszerezni? Nem. Ha az alapkészletet jól állítottad össze, könnyen készíthetsz hangsúlyos sminkvariációkat, most egy olyat mutatok, ami akár fotózáson is remekül megállja a helyét.

Tusvonal+piros száj

Ez a hangsúlyos smink igazi klasszikus. A videóban bemutatom, hogy tudsz magadnak tusvonalat húzni, mire ügyelj az élénk száj festésekor, milyen termékeket érdemes a smink készítéséhez választanod. Megmutatom mikor nem ideális a szemformádhoz ilyen sminket választani. Ahogy azt is, miként minimalizáld a hibalehetőségeket ezeknél a sminkeknél.

Árnyékolás, pirosítás, highlighterek

Az arccsont kiemelése fontos lépése a sminknek, hiszen ezzel keretet adhatsz az arcodnak. Hogyan legyen természetes, hogyan emeld ki ott, ahol kell, milyen anyagokat, árnyalatokat használj? Csupa válasszal készülök elegáns sminkekhez.

Az év színei: sárga és szürke

A Pantone 2021-re egy színpárt, a sárgát és szürkét jelölte meg év színeiként. Ugyan a végeredmény extrább lesz, de ezekkel is készíthetünk sminket magunknak. A két szín kombinálhatóságát mutatom be egy hangsúlyos alkalmi smink részeként, krémes tus alapra építve.

Egy választott téma

Csoporttagként lehetőséged van témákat javasolni, ami a legjobban érdekel, legnagyobb problémát okoz. De lehet az alkalom akár az ismétlésé is! Küldd el, mi az amiről videót szeretnél, és lehet, hogy a te témádat dolgozom ki!

Mélyen ülő szem sminkelése

Mivel szemforma összefoglaló már volt, úgy döntöttem egyenként kibontjuk a különböző szemformák sminkelését. Így megtudhatod, hogy a gyakorlatban mire kell figyelned, mi a helyes és mi a kerülendő sminkelési mód a mélyen ülő szem esetében.

Érett bőr sminkelése

Ami 20 évesen szuper jól mutatott, az nem biztos, hogy 50 évesen is jól áll majd. Milyen anyagokat válassz, ami nem mélyíti el a ráncokat? Hogyan alapozz, pirosíts, mire ügyelj a szem és az ajkak sminkelésekor, hogy szép, üde legyen megjelenésed? Vagy, most, vagy később biztosan hasznát veszed a látottaknak, ha nem szeretnél a sminkeddel önmagad paródiájává válni!

Nappaliból esti smink: 3 kiegészítő termék vásárlásával teljesen eltérő sminkek

Otthoni sminkelés esetén a jól összeválogatott, jól kombinálható sminkkészlet híve vagyok – ami kis helyen elfér, és jó minőségű és remekül kombinálható. Így nem kell külön szekrény a sminktermékeid tárolásához, a megjelenésed mégis változatos maradhat. Sőt, utazásnál sem kell rengeteg terméket a bőröndbe tömnöd! Bemutatom a nappali sminkhez használt anyagokat, majd a néhány kiegészítő terméket, azok felhasználási és kombinációs lehetőségeit. Kevesebb termék = kevesebb lejárt szavatosságú anyag, ami végül a kukában landol!

Idő- és pénztárcakímélő tippek amiktől élmény az otthoni sminkelés?

Szerezd meg az Otthoni Sminkpraktikák élővideókkal!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mailcímed nem lesz nyilvános.A kötelező mezőket csillaggal* jelöltük